- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shdgfnn
friss újonc
válasz
LittleBiG007 #23008 üzenetére
Elsőre a kijelzője fogott meg a Libra2- ban...aztán megnéztem egy csomó videót,összehasonlítást, stb..nagyon szimpatikus,h.lehet böngészni egy adott könyvben,fejezetek ugorhatok át úgy,h.van egy előnézeti képem is róla..( a használati utasítás szerint)..az Aqua2- n atom rossz volt oldalakat átugorni( magánvélemény),persze nem szabad összehasonlítani egy fejlettebb konstrukcióval..
A Pocketbook Era meg csak simán..na mondjuk ki..nekem nagyon szép...meg én jegyzetet már az Aguan is csak karikázással csináltam,nem aláhúzással,ami itt is megvan..a Librára hogyan lehet angol- magyar szótárat telepíteni? Az Era- n van előre telepített eng- hun az tuti.. nem értek hozzá sajna -
Bozek
nagyúr
válasz
LittleBiG007 #23008 üzenetére
Mennyire hiteles egy összehasonlítás, ahol a két eszközön nem ugyanaz a font van? Simán fel lehetett volna rakni az Era-ra is ugyanazt, akkor látható lett volna a valós különbség.
És ugye azt is láthatjuk, hogy a Kobo-n a Bold értéke 1-re van állítva, nem pedig 0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest