Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Autóhifi
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Csak hogy legyen egy ellenvélemény is: én bő két hónapja használok egy világítás nélküli Kobo Touch-ot, maximális megelégedettséggel. Nincs olvasólámpám, mégis teljesen használható, autóban hátul ülve, a szobámban, szabadban egyaránt jól olvasható. A beépített statisztika szerint 60 órát olvastam eddig és öt könyvet fejeztem be rajta.
Összesen 12e ft-ért jött Aliexpresszről, ha lett volna áfa, akkor kb 17nél állt volna. Mivel én is 20-on belül szerettem volna megoldani, a világításos nálam sem jött szóba, de a legkevésbé sem bántam meg ezt a vételt. (Világításos készüléket még nem is láttam egyébként, így lehet ezért nem hiányolom.)XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest