- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdozer
csendes tag
Szerintem azt amit ez tud már rég tudja az OpenRA.
Modokkal még ennél többet is.
De azért ezt is ki fogom próbálni. -
wjbhbdux
veterán
Tempest Rising néven készül egy modern grafikájú CNC klón is [link]
-
AnonymusX
őstag
Nem érzem létjogosultságát ennek a játéknak. Aki nagyon nosztalgiázni akar, annak ott van a jól sikerült C&C Remastered Collection, amit bagóért lehet elcsípni leárazások során.
Ez egy arcátlan koppintás és kifigurázás.
-
GodGamer5
addikt
Az utóbbi években ez lett a divat, hogy 486-os gépekre készült játékok grafikáját újraalkotják, csak azzal nem törődnek, hogy a mai monitorokon ez maga a hányás. De nem baj mert mindent rá lehet fogni a retrora. Ráadásul pont most, amikor egy U5 engine kinyalja a seggét a fejlesztőknek...
-
csibe1
addikt
"Nem tudom miért kell ezt az óriáspixeles grafikát erőltetni, ettől nem lesz oldschool fíling, de legalább szarul néz ki."
Igen, "nagyon jól mutat" a Full HD monitoron; csak nem tudom mit.
Megnéztem a videót, és az jutott eszembe, hogy ezt most miért kellett ilyen rondára csinálni?
El is ment a kedvem tőle. -
Dr. Akula
félisten
Nem állítom hogy lenyűgözött volna. Nem tudom miért kell ezt az óriáspixeles grafikát erőltetni, ettől nem lesz oldschool fíling, de legalább szarul néz ki.
Ja és ez az új Microprose... Ez olyan mint a török Philips tévé? A látottak alapján Sid Meier nélkül nagyon nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest