- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
REAL WORLD
tag
Ezt megcsináltam és OK! Lenne még 1 problémám!
A szinkron, amit letöltöttem, nem megfelelő. 25 fps-re van mondva, de nem hiszem, hogy annyi. Nem tom. Ilyennel még nem találkoztam. Ha elindítom a filmet és egy másik lejátszóval a hangot, akkor pontosan be tudom lőni, hogy jó legyen. De amikor az IfoEdittel csinálom, akkor a végtermék nem OK!
Arra gondoltam, hogy a szinkron rövidebb (le van vágva a szereposztás alatti zene a végéről), de az elején van fölös 13-14 s. A filmbeli hang azonnal kezdődik, míg a szinkronban ugyanaz a taktus csak a 14. másodpercnél kezdődik. És még egy dolgot észrevettem. Ha ugyanazt az intervallumot nézem a két hangban, akkor az egyik 91:38 (ez a DVD-s, eredeti angol hang hossza a két időpont között), a másik pedig 92:23 (ez a letöltött szinkron). Ha az elsőt veszem 25 fps-nek, akkor egy kis számolás után az jön ki, hogy a szinkron 25,204 fps-hez igazodik. Ebben nem vagyok biztos, hogy jó, de így gondolom. Ezután levágtam az első 14 sec-ot majd az Ulead Media Studio 6 Pro-val a hangot ''összébb húztam''. Ezután az eredeti hangfájlból a végéről kivágtam, ami hiányzik a magyarból hiányzik és hozzátettem. Ezután az eredménnyel próbáltam az Ifoedittel, de talán még rosszabb lett, mint volt. Mégegyszer mondom, hogy ha a filmet elindítottam, és párhuzamosan a szinkront is lejátszom, akkor OK, de IfoEdittel nem! Mi a hiba?
Másik: ha szeretném az extrákat, menüket is, tehát a complett DVD-t, de szeretnék magyar hangot is, akkor azt hogyan csináljam meg? Várom a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest