Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
1. Ezek a meghajtók (ez biztosan) cable select módban működnek. Alapvetően ez nekem az új meghajtónál slave üzemet jelentett, de mivel a gép BIOS-a masteren keresné, nem bootolt be róla. Az átkötő kábelen a 47. lábat le kellett húzni földre, így masterként működik, a gép pedig bootol róla.
Tehát minden tökéletesen működik, leszámítva a CD ''rendes'' visszajelzését a HDD LED mellett (így nem látom, mikor mennyire dolgozik, mivel maga a meghajtó alapesetben nem látszik - oldalt van).
2. Az új meghajtóval ezekszerint nem kéne működnie, épp' ez a bajom...
A régivel természetesen működik a LED, és bekapcsoláskor egy pillanatra most is felvillan.
Persze, ha egy vinyó mellé lenne kötve a CD ''slave''-ként, akkor idegesítő lenne a LED viselkedése, gondolom ezért nem használja. De mivel nekem csak ez lóg ezen a vezérlőn, és külön visszajelzése van, jó lenne, ha kiadná a jelet.
Amúgy nekem van olyan vinyóm, amiben kinyiffant valami, ezért nem hajtja meg az IDE LED-et, de egyéb tekintetben működik. Tehát a DVD meghajtótól függ, hogy kiadja-e a jelet.
3. Firmware frissítés szerintem sem segít (nem erre való, lévén ez nem hiba). Egyébiránt ha találtam volna hozzá újabbat, frissítettem volna, de eddig még csak régebbit sikerült (majd azért még megnézem).
Remélem, sikerült érthetőbben leírnom a problémámat.
Érdekelne, kinek mi a véleménye, esetleg valami javaslat, hogy mivel próbálkozzam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest