Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
1. Ezek a meghajtók (ez biztosan) cable select módban működnek. Alapvetően ez nekem az új meghajtónál slave üzemet jelentett, de mivel a gép BIOS-a masteren keresné, nem bootolt be róla. Az átkötő kábelen a 47. lábat le kellett húzni földre, így masterként működik, a gép pedig bootol róla.
Tehát minden tökéletesen működik, leszámítva a CD ''rendes'' visszajelzését a HDD LED mellett (így nem látom, mikor mennyire dolgozik, mivel maga a meghajtó alapesetben nem látszik - oldalt van).
2. Az új meghajtóval ezekszerint nem kéne működnie, épp' ez a bajom...
A régivel természetesen működik a LED, és bekapcsoláskor egy pillanatra most is felvillan.
Persze, ha egy vinyó mellé lenne kötve a CD ''slave''-ként, akkor idegesítő lenne a LED viselkedése, gondolom ezért nem használja. De mivel nekem csak ez lóg ezen a vezérlőn, és külön visszajelzése van, jó lenne, ha kiadná a jelet.
Amúgy nekem van olyan vinyóm, amiben kinyiffant valami, ezért nem hajtja meg az IDE LED-et, de egyéb tekintetben működik. Tehát a DVD meghajtótól függ, hogy kiadja-e a jelet.
3. Firmware frissítés szerintem sem segít (nem erre való, lévén ez nem hiba). Egyébiránt ha találtam volna hozzá újabbat, frissítettem volna, de eddig még csak régebbit sikerült (majd azért még megnézem).
Remélem, sikerült érthetőbben leírnom a problémámat.
Érdekelne, kinek mi a véleménye, esetleg valami javaslat, hogy mivel próbálkozzam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Professzionális gamer pc...!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest