Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barzo
csendes tag
Sziasztok!
Segíthetnétek a lenti topicban.
Előre is köszönöm!
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=110808&start=0#msg3 -
td
senior tag
Valóban nem voltam elég világos. Tehát bepipálom a 8 könyvtárat és a 255 hosszt, de csak reklamál miatta. Azaz van mélyebb (8) ill. hosszabb (255) elérési út, ezeket ki is listázza, csak azt nem értem, minek kérdez rá, ha már beXeltem?
Nem tudom, lehet-e ebből valami gond. És nekem (Nero 5.5.10.50 - az íróhoz 5.5.10.45-öt adtak) nem írt ki semmi javaslatot.
Aztán hogy a ''There could be a possible read error during the operation, which may result in a defective media. Continue the operation?'' mitől van, arra még nem jöttem rá. Először a régi vinyókról image recorderrel vettem fel .nrg-be a cuccost, és azt próbáltam kiírni. A cache-elés után, az írás megkezdése előtt az előbbi üzenet jelent meg, nyomtam egy cancel-t. Gondoltkodtam kicsit, mégegyszer rányomtam a burn gombra, akkor meg már nem is kérdezett, hanem nyomta egyből, és a vége felé elb@szta a DVD+R-r (''Cannot perform end od Disc-At-Once'').
Most meg vettem egy -RW-t, szintén előjött a fenti üzenet (pedig most daemon tools-szal mount-oltam a .nrg-t, és abból nyomtam), de hát bátran folytattam, és jó lett a lemez.
A mélységen nem akarok variálni, mert egy-az-egyben írnám át a régi vinyókat, oprendszerrel együtt. -
bored
tag
Nem egész világos, de arról van szó, hogy 8könyvtár mélység és 255 karakter hossz?
Mert ha ez a gond, akkor rendezd a dolgaidat kevesebb könyvtárba, meg adj a fájloknak rövidebb nevet.
A beXelés még önmagában nem okozhat gondot. Sztem vmi másból adódott.
Frissíts nerot, az újban már nem is találtam ilyesmit, de rémlik valami, hogy volt a régebbiekben. -
td
senior tag
UP!
Egyáltalán érdemes ISO-ban írni? Jó az UDF? -
td
senior tag
UP!
-
td
senior tag
Hali!
Nekem is lenne egy kérdésem. Még nincs tapasztalatom DVD-írásban, ezért nem tudom, mennyire okozhat problémát, ha engedélyezem a ''8 mélység és 255 hossz'' mezőket a Neróban.
Hiába pipálom ugyanis be, írás előtt figyelmeztet, és egy lemezt már rontott, nem akarok még1x úgy járni (igaz, akkor .nrg-be mentettem Image Recorderrel, aztán azt akartam kiírni).
Lehet ebből valami gond? -
ISZOLE
senior tag
Szerintem is kikapcsolódott a DMA használat és most PIO-ban megy. Amennyiben ez a baja próbáld meg átállítani, ha nem megy akkor a device managerben töröld ki az írót, a vinfos azonnal visszarakja és nagy valószínűséggel jól.
-
törölt tag
Szia!!!
Az alapanyag azaz a dvd ugyan az???Vagy esetleg váltottál másfajtára???
Sok a sz*r a piacon -
momo2
csendes tag
Fontos kérdés!
Gépem adatai: Pentium III, 700 MHz, 128 Mb RAM (bővíthető lenne 256-ra).
DVD-írót szeretnék venni hozzá, a kérdésem:
a Pio 108 és a NEC 3500 közül melyiket bírná el ez a gép?
Nézegettem a rendszerkövetelményeket, de nem volt egyértelmű számomra. -
Én meg csak a szokásosakat tudom mondani:
1. Fos újra rak -> próba
2. ha 1. nem jön be -> másik gépbe próba
3. ha nem jön be a 2, kezdhetsz idegeskedni. -
capafog23
őstag
lövésem sincs

-
Lacza
senior tag
Ezek szerint senki nem ért hozzá?

-
Lacza
senior tag
Nagyon nagy bajom van.Nem volt semmi gondom a dvd írással eddig.
NEC 2500-as író Fos xp alatt DVD decrypter-rel.
Most csak 1,2x-es a max írásom és a device buffer ugrál mint roma gyerek a vízben.
1G a ram és nem tudom miért ugrál a memória.
Help please!
Annyit még,hogy nem ront csak piszok lassú
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest