Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Ennek nem kell topic, nyugodtan felteheted az Azonnali kérdések órája topicban.
-
domesz
aktív tag
biztos mert figyelmetlen
az a lényeg hogy van ki helyretegye -
Fritz!
csendes tag
Ömm, elnézést a hülye-rövid topikcímért... lemaradt a többi, nem figyeltem. Valami olyan akart utána íródni, hogy DVD-írás [adatelosztás, ötletek].
bocs. -
Fritz!
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném tanácsotokat kérni, hogy milyen módszerrel írhatnám meg a következő adathalmazt:Összesen 37 Gigáról van szó, a következő részletekben (mappákban):
1) 8,85 GB
2) 9,54 GB
3) 6,07 GB
4) 5,75 GB
5) 6,78 GBLehetőség szerint ezeket szeretném külön-külön megírni, egy-egy lemezre, esetleg másképp, két-két részre bontva egy kupacot - de mindenképpen elkülönítve egymástól a részeket. Nem szeretnék kavarodást.
Gondolkodtam ezeken a dupla annyit tároló (10 Gigás) lemezekről, de sajnos nem értek hozzájuk (még sosem vettem, próbáltam, láttam ilyet). Hogyan működnek, milyen módon írhatóak ezek?
Eszközeim ezek: Pioneer DVD-RW DVR-111D író és Nero Express 6 program. Utóbbit tudom frissteni újabb verzióra, ha szükséges, de másik DVD-írót nem tudok szerezni.
Lehetséges ezekkel megírni, amit szeretnék? Milyen lemezeket ajánlotok, hol tudnám beszerezni őket, nem túl drágán; kaphatóak-e azonnal valami műszaki áruházban (Media Markt, Euronics, stb.)?

Aktív témák
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az a lényeg hogy van ki helyretegye