- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Rosszalkodik a kínai dvb-c stickem. DVBviewer-t használok, és még ha az eszközkezelőben ott is van az astrometa cucc, meg a viewer varázslójában is ott van, akkor is azt írja, hogy hardver not found. Újra kell rakni mindig a programot is, meg a drivert is, és akkor jó, de ha kihúzom a gépből, akkor már bukó. (win 8.1)
Esetleg vmi tipp, hogy ne kelljen újra rakni folyton ha nézni akarom?
-
RockHaRD
addikt
Tegnap tökéletesen beállítottam a kínai usb-s dvb-c sticket a digihez, de most meg nem megy a csatornák egy része. Újra raktam a dvbviewert, majd újra scanneltem, és kb 15-tel kevesebb csatornát talál. Mi lehet a gond szerintetek? Pont az M1-M2 nincs meg, pedig ugyebár nem sokára kezdődik a meccs
-
RockHaRD
addikt
Megérkezett a Kínai DVB-C tuner. T elosztóval csatlakoztattam a fali koax-hoz, és hibátlan képet ad. Astromeda vagy mittoménmilyen drivert raktam fel hozzá, és dvbviewerrel megy minden adó. HD-ban is, RTL Klubon, meg amin lehet ott hang nyelvet is tudok választani, szóval egyelőre nagyon meg vagyok elégedve. Arra nem tudok egyelőre rájönni, hogy a távirányítót tudom-e majd használni, de igazából ez érdekel a legkevésbé.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Remélem jó topikba írok
Gépembe szeretnék DVB-C tunert venni. Tudnátok valami tippet adni, hogy milyet érdemes? Természetesen minél olcsóbbat szeretnék, lehet tőlem PCI, PCI-E, vagy akár USB-s is. DigiKábel van, és annak a digitális adását szeretném HD-ba nézni a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged