Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
starman3
csendes tag
Még 2012-ben vettem egy ALCOR típusú DVB-T stic-et ami képes az kódolt adások kezelésére is, "Mindig TV kompatibilis". A kártya behelyezhető és a termékhez adott "HíDTV" szoftverrel gond nélkül kezelhető.
Amikor még csak olyan stick-em volt ami kizárólag a kódolatlan műsorokat vette, akkoriban - még 5 euroért -megvettem a DVBView programot és nagyon kedveltem.
Aztán a kártyát a beltéribe tettem és ez a stick meg a fiókba került. A közelmúltban azonban sikerült egy társkártyát kérni a szolgáltatótól és így ismét előkerült. A "HíDTV" szoftverrel most is rendben üzemel, de nem feledtem DVBView-t és ismét megvettem - immár 20 euróért - az 5.5.0 verziót.
Örömöm nem tartott sokáig.
Először nem tudtam a földi állomásokat keresni (Európa kiválasztva, de ennek ellenére inaktív volt a gomb)
Aztán feltettem a HíDTV-t, hogy lássam üzemképes a hardverem. Eredmény, az állomásokat megtalálta, minden funkció rendben.
Ismétlés a DVBView-el és láss csodát most aktív volt a gomb és az állomásokat is megtalálta.
Eredmény: A kódolatlan műsorok szépen jönnek EPG, teletex stb. működnek, az állomások között lehet váltogatni. A kódolt műsorokra lépve viszont csak a képernyő alján feljön az info az épp aktuális műsor címe és rövid tartalma, a paraméterel hangra, képre és a térerő (kb 75-85%), de se kép, se hang.
Véletlenül vettem észre, lépkedve a kódolt műsorok között, hogy egyetlen kódolt adást vesz csak, mindig azt a csatornát amit a HíDTV programmal UTOLJÁRA KIVÁLASZTOTTAM.
Megkerestem a problémával a DVBView gazdáját (Christian Hackbart), ő javasolta a probléma felvetését hazai fórumon is.
Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest