- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok! Köszi a választ mindkettőtöknek.
Sajnos sem DVB Viewerrel, sem ProgDVB-vel, sem DVB Dreammel nem talál egy darab csatornát sem.
Az astrometával olyan jól működött pedig, de az úgy tűnik, megmakkant. Lehet, hogy rendelni kéne még egyet...
Ja, rendes kábellel próbáltam, ahogy az astrometát is. Driver fent van, fel is ismerik a terméket a szoftverek, csak csatornát nem találnak. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Én is megvettem a fenti sticket (https://www.inshop.hu/terratec-cinergy-t-a-tv-usb-s-vevo-taviranyitoval-tunerek-szama-1), a leírásban DVB-C is szerepel, a sticken T/A, a dobozon meg csak DVB-T. Ez akkor kidobott pénz volt, ugye? Nyilván egy darab csatornát nem talál. Mondjuk a parádés 10 centis antennájával sem, de az már mindegy.Tudtok ajánlani DVB-C-sticket, lehetőleg magyar boltból? És lehetőleg olyasvalaki, akinek van ilyenje, működik, Windows alól, és nem kell hozzá Bill Gatesnek lenni, mert apukámnak kéne.
Köszi -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Még újonc vagyok a digitális műsorszórás világában, nézzétek el, ha ostoba a kérdés.
Szóval van egy régi CRT tévém, ami - rágugliztam - nem alkalmas a digitális földfelszíni sugárzás vételére. Ez azt jelenti vajon, hogy ha veszek egy szobaantennát ([link]), akkor kell hozzá egy tuner vagy beltéri egység is, pl. ilyen ([link])? És akkor legalább a néhány ingyenes adást tudom nézni digitálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Revolut
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest