Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz runner 125 #13339 üzenetére
Tudtommal létezik USB Conax kártya fogadó, ami megy Windows és Linux alatt, amikor először említette valaki, akkor kb. 12.000-körüli árat említettek, a második ember akitől láttam 8.000 körüli rendelési összeget írt Németországból (ebay?), de nem tudom postával vagy sem? Amiről egy szót sem láttam, miként lehet szoftveresen összelőni a tunerrel és ahhoz használt szoftverrel?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz murdoc24 #13246 üzenetére
Miért az M1-et kéne fizetősben nézni, ha az az ingyenes 7 csatorna egyike?
Én azt mondom, hogy ésszerűbb a 95CX-et venni picit többért, mert abba mehet kártya ha egyszer valaha kell, de az RF mehet a kukába ilyen esetben."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
Benéztem a cikket, nem a Wayteq HD-90CX-ről, hanem a HD-90CXS-ről volt szó, ami meg ugye nem DVB-C, hanem DVB-S2.
A cikk ugye három féléről szólt és így összekeveredtek az infók nálam."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
Éppen minap olvastam egy régi régi tesztet a Wayteq HD-90CX-ről és ott azt írták, hogy az DVB-C képes, de kell hozzá egy átalakító a Cl+-hoz, viszont a cikknél volt egy kép arról is ... nem néztem utána, nem írta hülyeséget, de konkrétan a UPC használhatósága volt kiemelve.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
Üdv. Vagy 1.5 éve nem követem a témát, akkor semmi választék sem volt, most meg minden tele noname kínai vackokkal ...
Milyen beltérit érdemes venni? A Wayteq HD-95CX-et nézegettem, de lövésem sincs árban vagy tudásban van jobb ami fogad kártyát?
Másik kérdés, ha NEM érdekel a MindigTv matrica, mit lehet kapni, ami fogad kártyát és NINCS szénné korlátozva?[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz 77chris77 #329 üzenetére
Nálam bármi lejátszotta (illetve csak probálta) amire ráhúztam, persze elötte tiltakoztak a lejátszók, hogy hát ezt ők neeem, de aztán még is.
Csak valamiért nincs HW H264 a gépemen belőve, és az X2-4200 kevés hozzá."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz Martinka123 #244 üzenetére
Az itt többet emlegetett AverMedia motyónak is van PCMCIA/Cardbus és ExpressCard verziója is, nagyjából bolttól függően 19-22K között, bár lehet esett már mostanában.
Ellenben ha a vasad nem tudja a H.264-et dekodolni, akkor ugye max. az SD analóg és digitális adás marad. Másrészt ilyen notival hurcibálható botantennával csak valami állati szerencsés helyeken lesz érdemi jel.
-
Komplikato
veterán
Én egy AverMedia Volare HX Hybrid FM USB kütyüvel szemeztem, de 15.700 az ára, igaz van rajta videobemenet is, csak azt lehet sose használnám. Ellenben a dobozán ott figyel a bazinagy H264 és a HD logo. Fentiek szerint ezek szerint tök mindegy? Elég lenne egy (k-s "gagyi" Hybrid stuff meg egy szoftver?
(Proci X2-4200, a a VGA meg HD2600XT, de még nem póráltam a H264 HW gyorsítást ...)
Antennát meg ajánlottak másik topikban."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
"Milyen patch kell?"
Úgy emléxem 2006 novemberben jött ki egy patch, ami nélkül a HW HD támogatás vagy ment vagy nem ment. Mivel a HD3200 vagy 2 évvel újabb, lehet alap driverrel is megy már neki vagy normálisan frissített XP lehet leszedi. Vistához meg ugye nem kellett."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz wassermann #49 üzenetére
H264 gyorsítás annyira ne egyszerü, kell hozzá XP patch, meg több helyen be kell kapcsolni ... a 690G-t meg utólag átminősítették, hivatalosan már csak 720p képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest