Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bena_butus
csendes tag
válasz
bena_butus
üzenetére
Szerintetek a koronavírus mennyit lassít a szállításon? Az normális, hogy egy április 26-án megrendelt és kifizetett TV tuner még mindig nem érkezett meg (Aliexpress)?
Ez az utolsó bejegyzés, azóta semmi:
zhengzhou-Hand over to airline:Hand over to airline
2020-05-06 16:00:00 [GMT+8] -
bena_butus
csendes tag
Azon gondolkodtam, hogy a T230C tud DVB-C-t is, tehát akár azt is rárakhatom a UPC kábelére, ha már az astrometát bekonfoltam a MinDig TV-hez T2-ként.
-
bena_butus
csendes tag
válasz
bena_butus
üzenetére
6547,- Ft-ot vontak le. Annyit bőven megér, ha tényleg működni fog a terveim szerint.
-
bena_butus
csendes tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
"Ha mégis akarsz egy másikat venni, akkor a meglévőt érdemes használni a -C-re. A DVB-T2 tuner olcsóbb mint a -C."
Köszi, ez hasznos infó. Tudsz ajánlani akkor USB-s T2 tunert?
-
bena_butus
csendes tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én MediaPortalt használok. Eddig a UPC-re használtam ezt a két Astrometat, de mivel a Mindig TV átállt T2-re, az eddig sima T-s tunerek helyére raktam az egyiket. De szerintem a driver szintjén még mindegy, milyen program fogja használni.
Ha beállítom az egyiket T2-nek és bedugom a másikat, megadom neki a C-s drivert, az elsőt is átrakja C-re a gép újraindítása után. -
bena_butus
csendes tag
Sziasztok!
UPC adás vételéhez keresek USB-s DVB-C tunert. Jelenleg van 2db ilyen Astrometa DVB-T/T2/C tunerem, amiből egyet használok a Mindig TV adás fogadásához. De mivel a kettőt nem lehet egyszerre úgy használni, hogy az egyik T2, a másik C driverrel menjen, gondolom, kellene egy teljesen másmilyen C-s. Windows-on kellene működjön. Tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann