Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vela
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segitséget szeretnék kérni a TotalMediaval (v3.5) kapcsolatban. Egy MSI Digivox II mini v3.0 USB-s tunerrel nézem és veszem fel a Téli Olimpiát az m1 és m2-ről. A problémám, hogy a felvett anyagokat semmi mással nem tudom lejátszani, csak a TM-val. Próbáltam VLC-től kezdve, WM Player-en keresztül Avidemux-ig mindennel. Egyedül ez utóbbival értem el némi eredményt. De ez is néhány másodperc után crash-el.
Nem értem a dolgot : milyen formátumban, vesz fel ez a cucc ? A kiterjesztés MPG de a Avidemux szerint H.264 . Ami ugye jogos, mert hogy ebben a formátumban sugározzák az adást, mintha mégsem teljesen az lenne, mert panaszkodik a B framekre. Vagy csak arról van szó, hogy vételi gyengeség miatt korrupt lesz a file ? Akkor a TM miért tudja kifogástalanul lejátszani az anyagot ?
Ja, egyébként tetőantennával próbálkozom, és a TM szerint 100 % -os a vételi minőség.
Ennek függvényében marhára nem értem a dolgot. Van valakinek ilyen problémája ?Köszi
Vela
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann