Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
matthewhu #16264 üzenetére
Ez kell neked szerintem.
Howto
[http://zr6aic.blogspot.hu/2014/02/installing-zadig-usb-driver-for.html]
-
SUPREME7
őstag
válasz
repvez #16255 üzenetére
Nem értek hozzá, de apósoméknál szintén egy bazinagy régi tetőantenna volt, hasonló mint amit a kolléga linkelt, szintén hálózatba dugva "erősítős". Nem ment, szaggatottt, kockásodott, minden baja volt. Átvittem az USB-s DVB-T tunerem pici botantennáját, egy új kábelt kivezettünk a teraszra és hibátlan minőségben nézik a tévét.
Mindenképpen oldd meg a kültérre kivezetést, ne szenvedj szobaantennákkal.
-
SUPREME7
őstag
válasz
nagysandor79 #16221 üzenetére
Nem, mert nincs mögötte eszköz ami feldolgozza. Egy szimpla dvb-t settopbox 3-4ezer forint. De használtan kifoghatsz olcsóbban is. (Viszont ahhoz még mindig kell sajnos az antenna is)
-
SUPREME7
őstag
[ Xepg | DVB Viewer - EPG letöltés, kezelés, importálás ]
Remélem sikerült érthetően leírni, ha valami nem világos, kommentbe jöhet.
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
PeterPH #16191 üzenetére
Köszi a tippet, ezzel az EPG collectorral kapcsolatban találtam egy frankó leírást is, automatizálni is lehet a dolgot vele
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=217514
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, használ valaki Astrometa DVB-C tunert, DVBViewer + DVBViewer Recording Service-szal, Digi kábellel? Simán DVBViewerben lehúzza frankón a komplett EPG-t, az összes csatornához. De a RS-ban egy csomó csatornáét vagy egyáltalán nem mutatja, vagy nagyon hiányosan. Mi lehet a gond?
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok! Pesten vajon hol találok olyan boltot ahol tartanak MCX-Koax átalakítót? Már több antennaszakiwebáruházat felhívtam, de sehol nincs, ahol meg van, ott nincs személyes átvétel, de 1500 Ft-ért szívesen kipostázzák ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest