- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaisi
csendes tag
válasz
#04441088 #7300 üzenetére
Hi Staker,
Az USB-s kütyüről beszélsz? Nekem működik de csak egy helyen a lakásban, persze beltéri erősítős antennával csutra felcsavarva. Szerencsémre itt van a móri adótorony nem messze (én csókakőn lakom) de szerintem pont árnyékban így tényleg csak 1 hely van ahol tudok fogni valamit. Hozzá kell tennem hogy a TV-m tunerje sokkal jobban veszi mint ez az USB-s szutyok. Amúgy nem lenne rossz. Lehet átviszem majd Mórra és kipróbálom ott is...
Meg persze nem lenne rossz ha megemelnék az adó teljesítményét is. Persze erre mondhatnátok teljes joggal hogy próbálkozzak tetőantennával... -
Kaisi
csendes tag
-
Kaisi
csendes tag
-
Kaisi
csendes tag
Köszi Azbest,
A problémám az hogy a Philips tv-m egy ANT150-es Thomson antennával fullra felcsavart erősítővel veszi az adást egész jól. Ergo nálam erősítő nélkül a sima botantennával tuti nem fog menni.
Az a gáz hogy így nem is tudom egyáltalán kipróbálni mit tud az USB kütyü, hiszen a csatlakozója nem kompatibilis a normál antenna csatlakozóval... Nem tudsz valami megoldást erre? Székesfehérváron is próbáltam, ott sem jött össze az eredeti botantennával. Én csókakőn lakok, itt mellettünk Móron nemrég üzemeltek be egy adótornyot dvb-t-re, szerintem a thomson antennával annnak a jelét fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged