- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
-
ZCoyote
őstag
Sajnos csak antenna bemenet van a tv-n. Nem fognak előfizetni semmilyen extra csatornára, csak az a lényeg, hogy valamit tudjanak nézni.
Arról fel tudsz homályosítani, hogy megveszik ezt a kütyüt és egy antennát és kész is? Az alap műsorok ingyen foghatóak vagy mindenképpen elő kell fizetni valami szolgáltatásra?Ennek közben utána néztem.
-
ZCoyote
őstag
Hello,
Nagyon nem vagyok naprakész ebben a kérdésben ezért kérem a segítségeteket.
Balatonra kellene anyósoméknak set-top box a földi analóg sugárzás megszűnése miatt. Egy kis kb. 51 cm-es hagyományos tv-n néznék az adást antenna bemeneten keresztül.
Kérlek, javasoljatok egy-két egyszerű de ha lehet megbízható tipust, olcsón (tudom, ilyen nincs):-). Nem akarnak műsort felvenni és egyéb extrát sem csak tv-t nézni.
Ami fontos lenne, hogy a képarány ne torzuljon, vagyis tudjon a készülék 4:3-as képarányt és 640x480-as felbontást (asszem ennyi a hagyományos tv-k átlagos felbontása).Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest