Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
ViTToRe #8171 üzenetére
Szerintem az IBM T40-s notebook HD adások kikódolósához kicsit "kevéske" lesz a jelzett processzorral és ram mérettel. Amennyiben van benne ATI / NVIDIA GPU is talán elszaggatna. Nekem volt IBM T50-s notebook alaplapi intel gpu-val ami nem bírta a HD-t.
Abban ne bízz, hogy a HD adók 1080i formátumú jelét csak 480i-ben jeleníted meg. Előszőr az 1080i MPEG4 videót ki kell "tömöríteni" és ez igényli a nagy teljesítményt.
nfsu17 Megelőztél.
-
nfsu17
veterán
válasz
ViTToRe #8171 üzenetére
Szerintem ahhoz, hogy 480i-t kapjál (miért pont azt? Miért nem 576i-t?), először dekódolni kell az 1080i-t, majd azt átalakítani 480i-be. Ez így rögtön decode-encode, ami real time még az én 4 magosom is megfektetné.
Amit tudsz tenni, az az, hogy renderless módban rögzíted a stream-et, ami 1-2%-os cpu terhelést jelent, majd ezt megnézed egy erősebb gépen, akár egy full hd tévén. De ez nem real-time nézés így, sok értelme nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged