- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Plazma TV topic
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ted_Beneky #13731 üzenetére
Nekem két beltérivel vannak saját tapasztalataim.
Synaps THD 2880 CX - conaxos: Ez a beltéri nagyon érzékeny a zavarjelekre, még a beledugott pendrive is zavarja. Talán nem elég jó az árnyékolása. Az adás még 90%-os jelminőségnél is akad sokszor.
Strong SRT 8102+ - Csak szabad vételhez: Nem tudom megmondani, hogy mik zavarják meg, mert eddig még a mobiltelefon sem zavarta meg soha. Ugyanarról az antennáról, mint az előző Synaps, sokkal jobb jelerősséget és jelminőséget produkál. Egyszer rossz vételi körülmények között a helyi városi tévé adója (Nyíregyháza), lement 45%-os jelminőségre, és az adás még így is ment, csak néha akadt be egy kicsit.
Médialejátszás tekintetében mindkettő jól szerepelt. A Strong felvétele szebb, a Synaps-é pedig az említett zavarhatóság miatt sokszor szaggat.
Ezek csak az én tapasztalataim, másnál ez eltérhet.
Az antenna aktív szobai. A beltériről táplálva. Bár sima passzív botantennával is próbáltam, ott sem volt sokkal rosszabb a vétel.
-
Watt25
veterán
válasz
Ted_Beneky #13727 üzenetére
Bár, lehet, hogy te úgy gondolod, de nem evidens, hogy mihez keresel STB-t. MindigTV-hez, valamilyen kábeles szolgáltatóhoz, esetleg műholdashoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest