Hirdetés
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Cikk és kapcsolódó topik:
http://logout.hu/cikk/dvb_t_t2_c_fm_dab_usb_tuner/bevezeto.html
-
mezis
félisten
Itt [link] utca/hsz-re megnézheted milyen antennára van szükséged.
Első kísérletnek görbíthetsz bármilyen fémből 1.5 arasznyi dipólt, esetleg illesztő tagon keresztül pár m koax-al ha jön valami, akkor érdemes komolyabb beltéri antennát keresni.
(A hajdani Junoszty TV-khez tartozott UHF sáv vételére "kördipol" antenna. Egy olyan kiváló lehet egy ilyen ksérletre. (Jó arasznyi átmérőjű volt.)
-
nfsu17
veterán
Nálunk pedig elveszik az analóg kiosztás, fel is hívja rá a figyelmet keresés előtt, hogy törlődni fognak. Erre még nem jöttem rá, hogy működhetne másképp. De nem is merültem bele mélyebben. Biztos ez csak tévé specifikus, a mienk ilyen, a komolyabbak már csak megbirkóznak ezzel.
Már nem jeleznek rá a vírusirtók, akik eddig ettől féltek, most hajrá, próbálják ki.
-
nfsu17
veterán
Hogyafenébe ne.
Eszméletlen képe lesz, majd meglátod.
Dugsz a tévé koax-ába egy antennát (erősítős Hama szobai pl) (bár én a leadtek gyári kekszét dugtam bele és tökéletes volt a kép), majd a tévé menüjében keresel olyat, hogy DTV, vagy nem tudom most pontosan mi a neve. Vagy csak egy keresés mindenre. Ez már tévé függő. Ha van elég jel, meg fogja találni, semmi állítgatás nem kell hozzá, semmi plusz ketyere, tudás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS érintő i7-1265U MX550 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann