Hirdetés
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Cikk és kapcsolódó topik:
http://logout.hu/cikk/dvb_t_t2_c_fm_dab_usb_tuner/bevezeto.html
-
mezis
félisten
Itt [link] utca/hsz-re megnézheted milyen antennára van szükséged.
Első kísérletnek görbíthetsz bármilyen fémből 1.5 arasznyi dipólt, esetleg illesztő tagon keresztül pár m koax-al ha jön valami, akkor érdemes komolyabb beltéri antennát keresni.
(A hajdani Junoszty TV-khez tartozott UHF sáv vételére "kördipol" antenna. Egy olyan kiváló lehet egy ilyen ksérletre. (Jó arasznyi átmérőjű volt.)
-
nfsu17
veterán
Nálunk pedig elveszik az analóg kiosztás, fel is hívja rá a figyelmet keresés előtt, hogy törlődni fognak. Erre még nem jöttem rá, hogy működhetne másképp. De nem is merültem bele mélyebben. Biztos ez csak tévé specifikus, a mienk ilyen, a komolyabbak már csak megbirkóznak ezzel.
Már nem jeleznek rá a vírusirtók, akik eddig ettől féltek, most hajrá, próbálják ki.
-
nfsu17
veterán
Hogyafenébe ne.
Eszméletlen képe lesz, majd meglátod.
Dugsz a tévé koax-ába egy antennát (erősítős Hama szobai pl) (bár én a leadtek gyári kekszét dugtam bele és tökéletes volt a kép), majd a tévé menüjében keresel olyat, hogy DTV, vagy nem tudom most pontosan mi a neve. Vagy csak egy keresés mindenre. Ez már tévé függő. Ha van elég jel, meg fogja találni, semmi állítgatás nem kell hozzá, semmi plusz ketyere, tudás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vallás
- Autós topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann