- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godmax
tag
Ha e-bayről rendelsz és paypallal fizetsz kevés olyan dolog történhet, ami után nem kárpótolnak téged. Ha rendelsz, és pl. nem küldi el az eladó, a paypaltól visszakérheted a pénzed, de ilyenek nem történnek mert az ebay is elég szigorú hasonló esetekben. Én rendszeresen rendelgetek ezt-azt és csak 1x történt, hogy nem jött meg valami (egy póló), de az eladó szó nélkül küldött egy másikat (persze nem kellett kifizetnem 2x) ami már renben megjött.
Európában szerencsére nem a mi postánk mintájára dolgoznak!
De igaz ami igaz, pl. a garancia érvényesítése nehézkes lehet, de sajnos sokszor itthon 2x annyiba kerülnek dolgok, így személy szerint inkább vállalok egy kis rizikót. -
Godmax
tag
Sajnos olyanról én sem tudok! Kéz alól esetleg, de méginkább Németországból!
Sajnos a DVB-C-vel szinte csak a németek foglalkoznak értékelhető módon!
Ha jól emlékszem akitől vettem is a linkről rendelte.
Egy kis plusz postaköltség és kb 4-5 nap.
Amúgy lehet találni jó áron a német e-bayen is ilyesmit, ott érdemes még szétnézni. -
Godmax
tag
Nem lesz olcsó! Ha STB-t akarsz, találsz olyat amiben ha nincs is alapból, kérhetsz hozzá 2 tunert.
Egyik sem nagyon van 30k alatt.
Én a napokban vásároltam egy Technotrend 1501-es DVB-C kártyát, ami Mo.-on a Digi-hez jó. Sőtt, szuper!
Egyébként arra figyelni kell, ha nem DIGI-s előfizud van, hogy legyen kártyafoglalat, amibe bedughatod az előfizetőazonosítód, mert mindenki kódolja a digitális adást a fent említeett szolgáltatón kívül. Ezen kívül tudtommal a UPC-nél az STB-hez párosítják a kártyát, így ott csak a jasátjukat használhatod.
Vagyis ha UPC-s vagy, felejtsd el, ha T-Home-os, akkor drága lesz, ha DIGI-s, zöld az út
.
Én mindenképp kártyát vennék újra azt hiszem, és Neked is a Technotrend 1501-est ajánlhatom, mert tudtommal megy Linuxon az új kernellel /bár nem próbáltam/.
-
GBogyó
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest