Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Hát én most a haverom javaslatára a Pinnacle Media Center -t raktam fel ehhez a tuner -hez; egyenlőre a ProgDVB -t nem erőltettem mert valamiért állandóan műholdas dolgokat kérdezgetett (meg először nem ártana látni hogy van-e valami adás) A vicces az hogy analóg adást talált négyet a botantennával, ebből az m1 lényegében tökéletesen bejön
Gyanítom hogy itt Szegeden lehet valami átjátszó. Mod: igen, Szegeden 511,25 Mhz -en van 5kW -os analóg m1.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 - alap
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest