Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Az ebay-ről rendelt dvb-c tuner, ami tökéletes Digikábelre: [link]
Egy gond van vele, elfogyott. Amikor vettem, akkor még volt belőle. Nemsokára szerintem lesz még belőle az ukrán srácnak. Már régóta figyeltem, két hétig van, aztán egy hétig nincs, majd két hétig ismét van, majd egy hétig nincs... A szállítási idő kb. másfél hét, de ez nem az eladón múlik, mert ő a megrendelés után másnap már postára is adta. Vámot és egyéb költségeket nem kellett fizetnem. Sajnos 12$ a postaköltség, ami nem olcsó, de gondolom ez az Укрпошта (ukrán posta) ára miatt van.
Aki nem használt korábban digitális tunert, annak gondja lehet, mivel mindent a netről kell összevadászni: driver-eket, dvb progikat. Mivel a dvb progikban nincs benne a digi frekvenciakiosztása, így azt is össze kell vadászni és el kell készíteni a dvb progikhoz szükséges ini file-okat. Szóval minden infót úgy kell összevadászni, de cserébe olcsón kap az ember dvb-c tunert, ami stabil és megbízható.
Az lenne a jó, ha tbs terékeknek lenne viszonteladója Magyarországon, így forgalmazná ezt a dvb-c tunert is.
-
karpatia30
csendes tag
válasz
Murphistic
üzenetére
köszönöm! Nekem is gyanús volt a dolog,ezért is kérdeztem inkább
A magyar nyelv szépségei.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A magyar nyelv szépségei.
wassermann