Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
#69182976 #747 üzenetére
Már most is van m1, m2 HD a teszt mux -on, persze még többnyire SD -ből felkonvertált műsorokat ad, szóval szerintem a Duna TV -t is át tudják így alakítani. Később persze sokasodnak majd a HD műsorok, korábban volt róla szó hogy a Híradó is HD -ben fog pl. készülni ha átköltöznek az új székházba.
Viszont amin én most meglepődtem, tényleg novembert írnak a cikkben, én át is siklottam ezen valahogy. Vajon novemberben már mindhárom adón menni fog a HD adás? Meg most lehet felesen örülök ennek, akár november utolsó hete is lehet a start ami már annyival nincs korábban mint december 1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Brave
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 1db pixelhiba - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- OnePlus Buds Pro 3 - Midnight Opus
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő