Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Előfordulhat, hogy először is a forrásválasztónál (AV input stb.) választani kell, hogy TV vagy DTV üzemmódban akarod használni. Utána a beállítómenüben ettől függően jelenik meg, csak az analóg, vagy csak a digitális csatornák keresési lehetősége.
A honlapon én egyértelműen látom, hogy "A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére." Vagyis DVB-T.
Egyszer hívtak egy tévéhez, hogy állítsam be. A boltban DTV üzemmódra kapcsolta az eladó, innen kezdve otthon képtelenek voltak rajta bármit találni. Ami a vicc, hogy tévészerelő létemre én is alig találtam a bemenetváltót, pedig én még direkt kerestem is. Vannak ilyen hülye helyzetek, hogy szinte kiveri az ember szemét, mégis valahogy átsiklik rajta. Igaz, ennek a távszabályzója rá is játszott, kicsit furán tervezték. Továbbá, akkoriban még új dolgok voltak ezek.
(Analóg kábeltévéhez kellett nekik egyébként, csak előrelátóan megvették digitális tunerrel, amire az eladó is rábeszélte őket. Igaz, a tuner részét UPC-kábelhez azóta sem tudják használni, földi adót pedig nem lehet fogni abban a lakásban, illetve erre a lehetőségre ők nem is gondoltak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest