Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
dudika10 #6275 üzenetére
Igen, valóban sugároz lefele is, csak azért írtam, hogy nem akkora térerőt produkál, mint a teljesítmény adatok alapján elvárható lenne.
Nem feltétlenül az időjárás a bűnös, elég közel vagy mindhárom adóhoz, ott jó jelednek kellene lennie, de valóban a normális antenna fontos. Én azt tippelem, hogy egy jó helyre helyezett passzív nagylepkével tökéletes vételed lehetne ott. Akár Száva utca felől is.
Kísérletezz bátran, szerintem nem lesz sokkal jobb később sem. -
premete
veterán
válasz
dudika10 #6275 üzenetére
Amennyiben a tv2 és rtl jól jön, az m1; m2 szaggat, az nem a tuneren múlik, hanem a számítógép nem tudja feldolgozni rendesen a HD adásokat. A tuner mindegyik melegszik használat közben.
Az antennának vizszintesen, és az adóra merőlegesen kell állni, ahogy például a háztetőkön a Yagi antenna dipolja áll (amire a kábel csatlakozik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest