Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
válasz
lorenzen #5270 üzenetére
Köszi a tanácsokat. Igazából az egész project azért indult, mert minden híreszteléssel ellentétben vehető nálunk a MindigTV, és ez fellelkesített (az analóg adások borzasztóan néznek ki az LCD TV-men).
Először le akartam cserélni a médialejátszómat egy kártyaolvasós, MM képes STB-re, de ilyet egyelőre nem találtam. Aztán gondoltam, hogy itt van ez az SFF PC, miért ne venném hasznát, de úgy néz ki, hogy csalódnom kell (csak a tuner és a VGA több lenne, mintha vennék pld egy Alcor HD1500-at, amivel ugyan ugyanúgy csak a free csatornák jönnének, de halkabb és kis fogyasztású lenne )Persze lehet, hogy a legegyszerűbb lenne a TV-met lecserélni egy beépített tuneresre....tényleg, nem kell valakinek egy 32"-os HD Ready Viewsonic?
Mondjuk a tunert lehet, hogy meglépem, ha egy P4 3GHz+ régi AGP-s 6600GT elég neki (ez van a lányom gépében)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest