- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
A lényeg hogy kisebb méretűre szeretném konvertálni minőségromlás nélkül..
Ezt így nem lehet, ha szigorúan vesszük. Viszont közel hasonlót lehet, nem kis munka árán.
A BD az van vagy 40GB, óóóóriási bitrátával, tűéles képpel (ez sem mindig igaz). Ez nem mondható még el a dvb-t hd adásról.
Tudom mire gondolsz, mikor BDRip-re gondolsz, de hidd el nekem, ezekből a forrásokból nem fogunk kihozni olyat, pedig én is szeretnék.
Az előző winem alatt a StaxRip jól működött, de most az új alatt egyszerűen nem tudok vele normálisan vágni, mert:
1. nem ott vág, ahol kell
2. a vágás után a vid elején 1-2s-ot egyszerűen elcsesz. Meg a hang is csúszik már, múltkor ez nem volt gond...de ezt még tudnám korrigálni.Nekem a legnagyobb bajom eddig, hogy nincs program, ami normálisan vágná a h264 ts-t. A SmartCutter a vágott videó első pár másodpercét szintén elcseszi, nem tudok jobb szót rá. Mpeg2 vágásra van jó programon, de ez nem az. Ha áttenném mpeg2-be, akkor már megint romlana a minőség.
Egyelőre szívás h264 avc-el dolgozni, bár az előző winnel mégis jobban boldogultam, pedig mindent ugyan úgy tettem fel, állítottam be és mégse.
Ha dvb-t-ről veszel, akkor miért mpeg2? Nem h264 avc-nek kellene lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest