- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
zhagyma #4665 üzenetére
Köszönöm a részletes infóidat. Ahogy látom, végül is annyira rossz nem lehet. Más hasonlóhoz képest, meg ami engem érdekel.
A HBO és hasonlók, külföldi adók nem érdekelnek, a sport se annyira.
A Spektrum/Discovery/NatGeo-k igen, meg a nézettebb magyar kereskedelmi csatik.
No meg jó lenne néha normálisabb HD adást is fogni, és nemcsak digiSportot. Persze ehhez olyan szolgáltatásra és szolgáltatónál kellene előfizetni.
Végül is a DVB-T az nekem jött eddig is, mostanában már egész elfogadhatóan, nemsoká meg csak úgy dőlni fog a térerő. Ha igaz.
Persze azért a DVB-T-vel is vannak bosszúságok Sony tévé révén az újabban sugárzott kapcsolójel miatt széttorzított SD adásokkal a közszolgálatikon.Meg a másik, hogy nagyon hozzászoktam a timeshifthez és a merevlemezes rögzítéshez.
Ezen túl valami HDMI-s box mégis csak kellene már azért is, mert különben egyszerre nem tudnék kábeles és földi sugárzású digitális csatornákat is beprogramozni a tévén.
DVB-C/DVB-T vevős külső vagy beépített merevlemezes kütyük nem nagyon vannak. Vagy az a ritka eset is elég drága, vagy nem kapható.
Még az AZBox HD Premiumból lehetne talán megoldani ezt plusz tunerekkel, de az meg eléggé ágyúval verébre módszer, mert inkább a műholdas vételre van kihegyezve.
Még tényleg a műholdas vétel volna a legjobb, ami ráadásul okosítható is. Csak a lavór felszerelés volna elég macerás az erkélyre. Ráadásul szerintem pont a legrosszabb, épület által eléggé leárnyékolt vételi helyre kellene kerüljön.
Ezek egyéni "szoc. problémák", és lehet, hogy nem is túl gyakoriak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest