Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
Rendben, köszi! Végülis balogunyom már tényleg nincs messze,szóval elvileg szhelyen is mennie kéne akkor.
WinFast DTV Dongle H
Egy sima 1 méteres koax kábel van
Elötte ezzel fogtam a sima analóg adást is,de hozzáteszem, hogy a 4. emeleten vagyok, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.De ha gondolod holnap elviszem laptopot egyetem felé,aztán kipróbálom ott valamelyik parkban, hogy ott mit tud 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Elötte ezzel fogtam a sima analóg adást is,de hozzáteszem, hogy a 4. emeleten vagyok, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.De ha gondolod holnap elviszem laptopot egyetem felé,aztán kipróbálom ott valamelyik parkban, hogy ott mit tud
wassermann