Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Köszi.
A gyári AVerTV6-al nem jön be semmi, csak a TV2 néha, az is szarul, hangyás, hang néhol van néhol nincs. Egyik szoba végébe bejön, a másik végében pedig már nem. Ez nekem gyanús, szerintem itt valami nem okés. Próbáltam laptop-vista és gép-xp verzióval is, semmi változás. Amúgy nem írt ki hibaüzenetet a dvb, és a 3.9.4.0 van meg. Megy mindkék rendszeren.
Jelerősséget se tudok nézni, a TSReader Lite-al. Be van dugva a kütyű, de nem talál semmit. Pedig azt csináltam, ami a képeken van, meg le van írva. :S
Dvbben ezek vannak beállítva. Csak azért piros, mert nincs bedugva, gondolom tudjátok
Ezek vannak beállítva codecek, ezek jók?
hardware részHa keresek csatornákat, akkor semmit se hoz be. Kevés lenne a gyári antenna? Valamivel nem lehetne erősíteni, lejjebb írtál Edigitalról egy antennát, az jó lenne nekem? Illetve ez a cucc faternak kell a laptoppal, általában Frankfurtba lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest