Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy "part_wish" vajon kicsoda? Valami AH-s ember? Mert, hogy olyan klasszul lehurrogott engem, mikor mondtam, hogy elsősorban az AH akadályozza a DVB-T terjedését...
(na meg mindenki más is)
Az AH meg egyszerűen hülye is. Miért nem csinálják meg a DVB-H helyett a fizetős DVB-T-t? Részben ingyenes, nagyobbrészt fizetős csatikkal. Már létezik olyan technológia, amivel mobilon is nézhető a DVB-T (az más dolog, hogy kapni még nem lehet)... Magyarán tök fölösleges a mobiloknak külön rendszert kiépíteni...
-
Capella
senior tag
Hát igen.
Azért van néhány érdekes eleme. Egyik, hogy nemrég fentebb kicsit alábecsültem - persze szándékosan- a dekóderes pártpolitikai adók előfizetőinek számát. Nem tizen, hanem háromszázan vannak.
Továbbá a cikk szerint nem a MIG-es hókuszpókusz, vagy hasonló, hanem a totál felesleges DVB-H erőltetése miatt van gyatra, tetőantennára kihegyezett vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged