Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Atomantiii #20352 üzenetére
Nálam kábeltévé van (DIGI), az automatikus megoldások nem működtek. Eleve FTP-n, manuálisan raktam őket a megfelelő helyre (/usr/share/enigma2/picon).
Magát a HDGlass skint nem telepítettem, de a benne lévő fájlokat megtaláltan egy csomagban, több helyen is. Viszonylag kicsi felbontású (max. 150x90 és 100x60) piconokat tartalmaz, és nem transparent-ek. Próbáltam azokat is, nem tetszettek.
Ja azt nem írtam, hogy nekem a transparent piconok tetszenek, mert jól mutatnak sötét és világos képernyőtartalom "fölött" is, bármilyen keret és háttér nélkül.
És nem írtam még elégszer, több hasonló pakkot is átnéztem, és nem találtam meg mindent, mindenféle - köztük transparent - változatban.
Egy-kettőt ugyan találtam "hátteres" változatban, de így is maradtak bőven hiányzók. Tizenvalahány csatornához barkácsoltam PNG-t a pótlásukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest