Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Hát egy tippem maradt még. Ha egyszerre használod a tunereket, akkor próbáld meg úgy is, hogy csak az egyik van bedugva. Nálam a thinkpad dokkoló usb hubjába dugott tunerekkel voltak nagyon vad hibák. Ez it9135 chipsetes dvb-t tuner, amit példának hozok.
Némi próbálkozás, hibajelentés után kiderült, hogy nálam volt a hiba: az a hub nem tudta rendesen ellátni táppal a tunereket. Miután egy külső saját tápos aktív hub-ra dugtam, úgy már 5 tuner is működőképes lett a notimra dugva. Előtte eldobálta a tunereket, instabil volt a vétel, a dmesg is tele volt hibaüzenetekkel.
A firmware fájl is okozhat problémát. Kifogtam korábban egy olyat, amivel semmilyen hibajavítást nem végzett a tuner, így nagyon gyatra volt a vétel. Win alatt meg egész jól ment. Aztán az openelec repóból töltöttem le firmware-t és láttam, hogy ezzel egy nagyságrenddel stabilabb és csak ritkán van vételi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VPN topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann