Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
unravel
üzenetére
Igen, sajnos tudom, hogy bizonyos szemszögből az érdeklődésem mivoltja kiesik a topikból, ugyanakkor, ami erről szól, nagyon kihalt, ezért gondoltam, hogy itt próbálkozom.
AZ EPG-vel egyrészt az a gondom, hogy akadnak csatornák, ahol nem sugározzák (Cool..Film+...stb, sőt, most nézem, hogy jelenleg szinte minden csatornáról hiányzik
). Előző tunerem esetében Xmltv-vel gyűjtöttem be az adatokat. Lehet most is jobban járnék vele, csak még új nekem sok minden, nem tudom hogyan csináljam 
A csatornák rendezésére amit írtál, elég jó ötlet, azonnal meg is csinálom
Azt kicsit sajnálom, hogy így trükközni kell és nem lehet sorrendet állítani, de ez van, volt már rosszabb is.Köszönöm a válaszokat, egyébként!
Új hozzászólás Aktív témák
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Előző tunerem esetében Xmltv-vel gyűjtöttem be az adatokat. Lehet most is jobban járnék vele, csak még új nekem sok minden, nem tudom hogyan csináljam
wassermann