Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
válasz
Kernel
üzenetére
Teljes technikai analfabéta vagyok ilyen téren, szóval ettől sem lettem okosabb.
Most akkor jól értem, hogy nem mindegyik tunerben van ilyen RF modulátor, tehát nekem nem mindegyik megfelelő, csak amiben alapból be van építve? Vagy RF nélküli tuner + modulátor vásárlás? Ez a két opció? Próbáltunk utánaolvasni a dolognak, de jellemzően semmi normális leírást nem találtunk, meg ahány tuner, annyiféleképpen vannak jelezve a dugók is.
Lényegében nekünk csak arra az egy TV-re kéne rákötni, nem akarjuk elágaztatni másikra.Esetleg tudnál/tudnátok írni pár normálisabbat (10k-ig), amiben van ilyen RF tuner beépítve? Ugye a Wayteq-ről már szó esett, de nem tudom, hogy az már alapból megkapta-e a frissítéseket gyárilag, mint a nagy tesó (a CX-es), vagy azzal is annyi gond lenne, mint a másikkal frissítések előtt. (Meg azt hiszem az RF nem tud TimeShift-et.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest