Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Kernel #12814 üzenetére
Nem ilyen a táv, de ezen is van V-format. Csak éppen az a baj, hogy a készülék be van állítva scart kábelhez és csak a 480 és 576-os felbontások között lépked ezzel a gombbal. Azt hittem ha rádugom a hdmi kábelt majd érzékeli, de nem.
(az más kérdés hogy a jó édes anyukáját annak a tervezőnek aki az RF verziót tervezte.
A napokban olvastam itt egy hsz-t, hogy a 85rf nem tudja az AFD-t, csak a nagyobb tesója. Kíváncsi lenék a gondolkodására annak aki ezt ebbe nem tette bele. Hiszen miért veszi ezt az ember? Azért mert régi tv-hez kell, hiszen azokhoz kell az antenna csati főleg. Na pont a régi tévék nem fogják tudni kezelni ezt a dolgot, így keretes lesz a kép. A drágább STB készüléket meg nem lehet rádugni egy csak antennával rendelkező tv-re. Na ennyit a zseniről aki kispórolta ezt a funkciót, és csak üzleti megfontolásból - hogy vegyék a drágábbat - nem rakták bele. Csak a probléma másik fele nem jutott el az agyáig valószínűleg. Most mérges vagyok, mert megvettem, de nem jó arra amire kell, mert nagyon sok műsor megy 4:3-ban és a legtöbb film kerettel megy, úgy pedig nézhetetlen. Megpróbálom visszavinni és veszek valami mást)Most viszont még az lenne a fő kérdés, hogy hogyan reseteljem?
Ha belépek a menübe (vakon) akkor 3 gombnyomás lefelé hogy odaérjek a gyári állapot visszaállításához. Ha ott nyomok egy okét, akkor mit kell nyomjak hogy az "igen" gombra menjek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest