- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
Watt25 #11770 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm...
Még egy dolog eszembe jutott... Ahhoz, hogy HD csatornákat nézz, HD-s előfizetés kell... Márpedig az elég durva lenne, ha a szolgáltató nem adna a HD előfizetés mellé HD-s box-ot... Csak a MindigTV-nél jár ingyen a HD.Olvasd el újra az előző hozzászólásomat, mert egy csomót szerkesztettem azóta rajta!
Az, hogy áttetted a TV-be a kártyát, nem jelenti azt, hogy működnie is kell. A 15eFt-os díj miatt úgy godnolom, hogy azok a kártyák, amit a box-hoz adnak párosítva vannak a box-szal. Tehát, csak a boxban működnek.
Tévéd pontos típusa sokat segítene... Nem kéne találgatni... -
Petyus87
aktív tag
válasz
Watt25 #11770 üzenetére
Szia!
Nem tudja a DVB-C-t a tv-m már beszereztem conax modult, de későn jöttem rá, azt hittem, az összes LCD-nek tudnia kell amelyik képes befogadnia ezt a modult, tévedtem...
Most kicsit utána néztem és tényleg úgy néz ki, hogy DVB-C HD dekódert kell vegyek, csak azt akartam, hogy erősítsen itt meg valaki ebben... Természetesen tudom, hogy a szolgáltatónak is van HD dekódere, de eszem ágában sincs 1400 Ft-okat fizetni havonta mondjuk 5 évig, vagy addig amíg a szolgáltatás fenn áll, inkább megveszek magamnak egyet.
Még jó hogy nem vettem meg gyorsan a legolcsóbb DVB-T-t, mert bukfenc lett volna...Na, várj, most esik le... AD100, ez olyan ismerős. Apósomnál is az van és náluk mikrohullámú kapcsolatuk van. Akkor lehet, hogy DVB-C kell. Szóval, nem ártana tisztázni, hogy hogyan kapod a jeleket...
Van a környezetemben egy olyan cég ahol kamerákkal foglalkoznak, ott dolgozott egy srác antenna szerelőként, ő mondta, hogy a DVB-C fog kelleni nekem. Az itt leírtak is megerősíthetik a dolgot azt hiszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest