- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
Haver27 #2144 üzenetére
Szia Haver27!
Talán annyit javasolnék, hogy Pinnacle 510-USB asztali box, Ez egy VHS átalakító hardver. Ehhez csatlakozni kell egy iuVCR capture eszközzel. Itt be lehet állítni, hogy ne legyen hangcsúszás. Az igaz, hogy avi YUV-ba, tömörítetlnbe kell konvertálni, ebbe érdemes és onnan kell egy másik konvertálóval tenni pl. mpg Uppr FF-be.
Én évek óta így veszem át a VHS kazettákat. Előbb YUV-ba, utána mpg-be. Ezután lehet faragni.Üdv. Pibácsi.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Haver27 #2136 üzenetére
Üdv!
Szerintem a legjobban akkor jössz ki ha veszel egy céleszközt - itt asztali DVD íróra gondolok. Sony HX710-et már lehet kapni használtan 17-ért, 160Gb-os vinyóval.
Sok digitalizálót kipróbáltam már, de ez volt a legbiztosabb megoldás mindig is.
Ha a felvétel után még szerkesztenéd gépen is, akkor berippeled és módosíthatod - CUDA-s kártyával egy 2 órás DVD benn van 12 perc alatt. -
tsyl
aktív tag
válasz
Haver27 #2144 üzenetére
Nem tudok ajánlani sajnos. Én sok-sok évvel ezelőtt próbáltam (még a Pinnacle cuccok fénykorában) PCI és USB digitalizálókat. Mivel akkoriban főleg csak VHS kazik digitalizálása volt a kívánatos, így tucatnyi cuccot kipróbáltam. Az olcsóbbnál már 15-20 percnél a drágábbaknál 30-40 percnél már tapasztaltam a szinkron csúszást. (Nekem fontos szempont volt, a felvételek újravágása is, így a videó szerkesztőben azonnal látni lehetett a problémákat és nagyon sokat kellett "játszani "az audió és videó sávok javításával.)
Akkoriban a Matrox és Canopus kártyák váltak be erre a célra nagyon borsos áron.
Több kollegám és ismerősöm is az idők folyamán próbálkozott főleg USB-s kütyükkel, de szinte mindenhol volt valami gond.
Ezért írom neked, hogy nekem ezek voltak a tapasztalataim. Talán a legegyszerűbb (olcsó és biztos) módszer ha tudsz kölcsön kérni valakitől egy régebbi típusú szalagos (DV, HI8, D8) kamerát amin még nem spórolták le az analóg jel átalakítását digitálissá és van rajta TBC (Time Base Correction) opció is. Magyarul, a videómagnó RCA kábeleit a kamerához tudod csatolni és a kamera 1394-es (Firewire) csatiján keresztül simán a számítógépre tudod vinni minőségromlás nélkül. Ez ugye alapban DV videót jelent, ami nagy helyet foglal (kb.13,5 Gb/óra) viszont cserébe szerkeszthető is. Ha jó a géped, utána már csak átkel kódolni mpg2-re vagy bármi másra...
A technika hatalmasat fejlődött az én "szakmai kezdésem" óta. Mivel én főleg vágásokkal foglalkozom ezt a részét nem követtem már jó pár éve. Persze a mai napig kapok digizni VHS kazikat is újravágásra és én a fenti módszerrel dolgozom.
A kereskedelemben már rengeteg média boxot és sok-sok alternatívát fellehet fedezni, de erről beszéljenek azok akik ezt kipróbálták.
Én ennyit tudtam most hirtelen mondani. -
Tegla80
addikt
válasz
Haver27 #2140 üzenetére
szia
nekem ilyen van és nincs gondom,"AVerMedia Game Capture HD"
"honlap"
Bármihez használható ,nem kódolja a felvételt így utána bármin visszanézhető. Azonban megenni csak a maga felvételét eszi,így médialejátszónak nem jó.
Én imádom.
pl,amit tud , ilyen -
khalox
őstag
válasz
Benny04 #2139 üzenetére
Azt, hogy a kamerád egyáltalán képes-e USB-n továbbítani a hangot is a gépre, a leírásában fogod megtalálni (ha megvan). Ha nem, akkor érdemes rákeresned a pontos típusjelzésére és megnézni a dokumentációt. Egy időben a DV kamerák az USB-n csak a szalagra rögzített (fény)képet vitték át gépre, vagy kisebb felbontásban a video-t (a hangot meg audiokábellel), ha nincs a gépben firewire kártya.
Lehet, hogy a te esetedben is csak ez jelenthet megoldást. (Mármint a korábban is írt firewire kártya). Nem egy nagy összeg egyébként. -
Haver27
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék kb 30 db VHS kazettát digitalizálni és ehhez venni egy PCI vagy usb video digitalizálót.
Tudna esetleg valaki tanácsot adni, hogy milyet érdemes és hogy a 7000 és a 25000 forintos között
mi a különbség? -
Benny04
csendes tag
Hello!
Van egy Sony kamerám, és dv kazettáról szeretném átvenni gépre a videókat, van egy usb kábelem, ulead videostudio programom, működik is rendesen, viszont csak a képet veszi át, a hangot valamiért nem, ehelyett a mikrofonból veszi a hangot. Mit kéne csinálni, hogy a kamera hangját vegye fel, és ne a mikrofonból?
Előre is köszönöm válaszotokat
-
LógaGéza
veterán
Egy olyan programot keresek, ami képes videót felvenni DV kameráról úgy, hogy egyből kódolja H.264-re CUDA segítségével.
Létezik ilyen? Premiere Pro valamiért elcsúsztatja a hangot (4 órás felvételnél már eléggé észrevehető módon...). -
khalox
őstag
válasz
LógaGéza #2132 üzenetére
A DV rögzítést szinte minden mai gép elbírja, de szó szerint (anno én egy 2800+-os AMD Bartonnal digitalizáltam így). A röptében kódoláshoz meg most is hardvergyorsítás kell, meg valami normális driver és szoftver páros, ami ki is használja azt. Az külön tudomány megint
Hogy ehhez mi lehet a minimum, az jó kérdés... -
LógaGéza
veterán
Az úgy se hagynánk úgy, mert kb annyi kellene, hogy a felvétel után egyből át megy vágásra az asztali gépre. Most azért nem szeretnénk egy külön MPEG4-be felvevő készüléket venni, ha a meglévővel is meg lehetne oldani.
Teszem azt, vennék egy olcsóbb laptopot, kapna egy ~500as vinyót, arra már ráfér pár óra DVben is, onnan hazaviszem, hálózaton felmásolom, és el lenne intézve a probléma. Már csak annyi a kérdés, hogy milyen laptopot vegyek, ami nem is túl drága, de mégis elbírja a DV rögzítést.
Esetleg egy CUDA-t támogató VGA-val rendelkező laptop talán biztosabb lenne? Nem annyira fontos mondjuk a H.264, mert amúgy is csak SD-be veszünk még. -
khalox
őstag
válasz
LógaGéza #2130 üzenetére
A felvételhez nem kell komoly vas, csak jó nagy háttértár. A tömörítéshez kell masszívabb számolókapacitás, mert előbb utóbb kifut a tárhelyből. (DV-AVI 1 óra kb. 13 GiB), szóval attól függ, mennyi anyaggal kell dolgozni.
DV-ben szerintem nem is érdemes tárolni, hanem röptében tömöríteni, ha lehet - na ehhez kell a vas.
MPEG2-be még elmehet a röptömörítés, de a kisebb méretű eredményt adó MPEG4 codecekhez igen erős processzorok kellenek, vagy valami hardvergyorsítás, vagy célszerszám (eleve olyan kamera).Ezért mondtam korábban, hogy erre a DV inkább nyűg. A kamera vegyen fel a kívánt formátumban, és kész - itt ezzel jössz ki a legjobban. A DV inkább ahhoz lett kitalálva, hogy a felvételt utólag szerkeszteni, vágni lehessen, majd amikor kész van, eltenni valami "végső" formába (mpeg2-ben dvd videóra általában - de ezt az egész folyamatot már kissé túlhaladta a technika).
Szóval az még rendben lenne, hogy szépen felveszi, de úgy hagyni nem célszerű.
-
khalox
őstag
válasz
LógaGéza #2126 üzenetére
Ilyen állatka magában nem nagyon létezik szerintem.
Laptop... aminek van firewire portja...A kamerát szeretnéd ilyen módon "on-the-fly" digitalizálásra használni?
@pibácsi: Samsung TV-k kiválóan játsszák le az interlaced kódolt x264 codec-es MKV-t. Így gyakorlatilag nincs minőségromlás a DV-hez képest, ha elég magas a bitráta (720x576 mellett 4:3-as képarányt beállítva 2 megabit már olyannak tűnik, ahol nem látszik különbség, de persze ez SD). Én azt használom.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Valaki találkozott már olyan eszközzel, amihez Firewire porton ha hozzákapcsolok egy eszközt, akkor az felveszi a bejövő jelet a belső HDD-jére? Mint egy asztali merevlemezes DVD író, csak DVD író rész nélkül. Cél lenne a minél könnyebb hordozhatóság. -
pibácsi
senior tag
válasz
littlemole #2120 üzenetére
Szia littlemole!
Igaz, hogy már szeptember van és elkéstem vele, de megkérdezem, hogy jutottál-e valamire a konvertálással. Előzőleg írtam,hogy ezt a váltottsoros DV-t (DV-typ2, ami Lower Field First) csak váltottsorosba érdemes konvertálni, mivel ahogy írtam is a deinterlace még nincs igazán kitalálva. A kamera által leadott méret gondolom 4:3, 720x576 és ez nem jól jön át az 1920x1080-ra, lesz mellette kétoldalt egy fekete csík. A 25 frps. az stimmel. A WMV-be való tömörítés már egy összefésült interlace videót ad. Alapvetően a wmv-nél – 2.1 kbps - jó a kép, de remeg a lejátszáskor. A wmv-t viszont a TV nem tudja kezelni, csak számítógépen lehet lejátszani. Igazándiból csak az MPG Lower Field First a jó megoldás. Ott viszont 7600-8000 kbps-nél nem szabad feljebb menni, mert esetleg szaggatni fog lejátszáskor. Többféle konvertáló létezik nyilván. Én az Avidemux v2.4.4-et használom. A frissített változatok nem olyan jók. Ha még érdekel a dolog, leírom ezt hogyan kell beállítni. Nem bonyolult.
A modern LCD és Plazma TV-ben való lejátszás megint nem szerencsés, mivel azok alapban progressziv (képalapú) megjelenítők. (ugyanígy, ha a számítógépnek lapos LCD monitora van). Csak akkor adnak jó képet, ha a beépített deinterlace szoftver jó minőségű, bár én ilyennel csak a nagyon drága készülékeknél találkoztam, ott is volt köztük olyan, amiben remegett a lejátszott videó. Alapvetően csak az egyik féléképet adják be ezzel lerontva a kép minőségét is (ez a legegyszerűbb). A legjobb a hagyományos képcsöves TV erre a célra. Azok még váltottsoros megjelenítők.
Hát röviden ennyi. Kiváncsi vagyok az eredményre.Üdv. Pibácsi
-
Arkar
aktív tag
Helló!
Kaptam kölcsönbe egy Sony DCR-HC47 kamerát, van firewire kártyám, kábelem is, a gép fel is ismeri a kamerát viszont mégsem tudok róla leszedni semmit, vagy pocsék a minőség.
Nincs valakinek valami ötlete?Hibaüzenet AMcapnál: közbenső szűrő nem található.
-
littlemole
őstag
válasz
pibácsi #2119 üzenetére
Szia
Köszönöm a részletes választ. A kamera nem egy csúcsszuper volt. Sony DCR HC-27.
A power director 11 et használtam azzal Standard DV avi format-ban olvasta be az adatokat a kazettáról.
Konvertálni csak ideiglenesen akarom őket amíg egy mobil HDD n elviszem és megnézzük. Főleg hogy kevesebb helyet foglaljanak a HDDn mert csak 80GB os.Mivel ezek családi felvételek meg utazásokról készültek így mindenképpen megtartom a beolvasott adatokat is digitális formában.
Még annyit hogy ha WMV be konvertálom mondjuk 1920x1080 25p be. Ez így nem is túl nagy méretben sem.Akkor az villogni fog a TV-n? Bár tudom ez a felbontás csak valami felnagyított dolog mert ekkorát nem tudott a kamera.
Egy HDD lenne összekötve a TV vel és arról olvasná be az adatokat. Eddig filmet is néztünk így szóval a TV tudja.
-
pibácsi
senior tag
válasz
littlemole #2118 üzenetére
Szia littlemole!
A miniDV kazetta avi-ba gépre letöltött videója gondolom DV-2 be van (esetleg DV-1-be), de általában a Capture megoldások már DV-typ 2-be rögzítenek, ami jó. Egyébként az .avi az gyüjtőkonténer, ebben kb.25-30 fájl variáció található, ha a codekek fent vannak a gépeden és mindegyiket avi-val írja ki
A miniDV általában egy váltottsoros (interlave) kamera által rögzített váltottsoros videó. Nem progressive, hacsak nem valami szuper kamera, mivel azok is többségéban DV fájlba rögzítenek, de progresszívben (képalapúak). Ami kamerák most kezdenek elterjedni, ezek már képalapúak. Ezeket egyszerűbb vágni, szerkeszteni. A váltottsoros az némileg más. Azt úgy kell végigvinni váltottsorosan. Létezik ugyan a deinterlace megoldás (váltottsorosság megszüntetés), de ezek nemigen vannak rendesen kitalálva és többségében 60-70%-os eredményt adnak, nincs még szabvány rá, így ezeket lehetőleg kerűlni kell. Oldalmozgásoknál remegni fog a kép. Mpg-be érdemes menteni, arra alkalmas konverterrel, vagy szerkesztővel, az jól ki van találva váltottsorosan is, hiszen a DVD filmek, lemezek ritka kivétellel váltottsorosak, amik a korábbi TV szabványnak felelnek meg. A mostani TV-k, az LCD és a plazma TV-k már progresszív megjelenítésűek és ez kavar be. Ha van helyed, akkor az eredeti Capture adatokat is érdemes megtartani, bár ez 3,5 MB/sec, így elég sok helyet foglal, de ha van tárolód, akkor érdemes. Ezt viszont nem értem, hogy az eredetit is megtartod DV-be, a konvertáltat is, akkor pláne sok helyet foglal. Ráadásúl a kazettát is meg szeretnéd tartani, akkor nincs probléma.
Üdv. Pibácsi -
littlemole
őstag
tanácsara lenne szüksegem. Letöltöttem a mini dv kazettán lévő anyagokat a merevlemezre. Ezek ugye avi ban vannak. Eleg nagy meretek.
Dvd re nem akarom kiirni őket. Merevlemezen maradnának.Ha hordozhatóbb méretet szeretnék, akkor milyen formatumot javasoltok? Van itt mpg, mp4, mkv, wmv,. Megnézve egy full hd tvn lennének.
Másik dolog ha meg akarom őrizni ezeket a felvételeket, akkor az eredeti beolvasott adatokat mindenképpen érdemes megtartani? És majd azokat konvertálgatni ha kellenek.
A kazettán is megmaradnának az eredeti felvételek, de gondoltam ha több helyen vannak akkor megvan az adatbiztonsag is.
-
pibácsi
senior tag
válasz
Gaben01 #2115 üzenetére
Szia Gaben01!
Az angol kézikönyv letölthető pdf formában, én is leszedtem hamar. Az USB/Firewire átjátszó nem ördöngősség, nekem is az van: egy Pinnacle USB-510 tipus évek óta. Nincs ezzel semmi gond szépen átviszi.
A másik, az av megoldás már tényleg macerásabb és minőségvesztésel jár. Ez a Pinnacle egyébként tudja mind a kettőt, sőt "S" csatlakozóra is jó. A legegyszerűbb ez az asztali csatlakozó (ebben külön proci van és a gépet sem terheli).
http://www.sony.hu/support/hu/product/DCR-TRV14E/manuals
Hát ennyit gondoltam. Ü. Pibácsi -
Gaben01
őstag
válasz
pibácsi #2114 üzenetére
Hali!
Kézikönyv,driver cd már sehol nincs meg sajna.A sony oldaláról letölthető usb driver telepítése után se ismeri fel a kamerát. Az usb-firewire átalakítókban meg nem igazán hiszek, az AV mókolás meg leírva is borzalmasan hangzik,én meg pont egyszerűsíteni akarok a dolgokon.Ráadásul az ITX lapokon egy darab 16x pci-e sín van és pont.Mindegy,már beletörődtem,hogy csak firewire-rel megoldható a dolog.Az működik,bevált,nem variálok inkább.Lassan egyébként is csere érett lesz,az újabb típusú kamerákon meg már usb2 csatlakozó van.
-
pibácsi
senior tag
válasz
Gaben01 #2113 üzenetére
Szia Gaben01!
A kézikönyv szerint fel kell installálni a kamerához kapott CD-n lévő USB Drivert. Ezután lesz használható az USB bemenet. (bár ha alaból felismeri …). Szerintem az USB a képek kinyerésére való, vmint ha a felvételt áttesszük .mpg fájlba (a leírás szerint erre is van mód), akkor csak így tudjuk kinyerni. Nekem nem ilyen kamerám van, de volt már nálam ilyen. Ezen kívűl az AV kábelen keresztűl is leszedheted a videót, de oda kell még egy EasyCap szerű átalakító, vagy ennél esetleg komolyabb, mivel az av jelet át kell alakítani digitálissá. Ez egy jó kör, mivel eredetileg digibe vesz fel, amit az av kimenetre átalakít analóggá, majd a külső átalakító megint vissza alakít digitális jellé. Hát ezt nem kellene, mert eléggé veszteséges lesz a végeredmény. Be kellene szerezni egy külső, USB-re dugható FireWire átalakítót, lehet ilyeneket kapni olcsóbbat, drágábbat (nekem is így működik) és onnan a számítógépre DV-2-be felvenni akár Nero-val is.Ü. Pibácsi
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy Sony DCR-TRV14E miniDV kamerám,amiről eddig firewire kábelen digitalizáltam a videókat Nero Vision-nel.Szeretnék ITX-re váltani,de ott az Intel DH77DF kivételével nincs olyan 1155-ös lap,amin lenne firewire.Van a kamerán usb kimenet is,próbáltam összehozni a kamerát a géppel usb-n kersztül,elvileg teljesen win7 kompatibilis a kamera,gyakorlatilag nem ismeri föl (win7 Professional 64bit).Esetleg van valami ötletetek hogyan lehetne mégis működésre bírni usb-n keresztül is? A kamera menüjében az usb stream ON, a gép érzékeli hogy a gépre kötöm (usb kompozit eszköz,usb audio eszköz települ és marad egy ismeretlen eszköz).
-
pibácsi
senior tag
válasz
Bellya22 #2110 üzenetére
Szia Bea!
Ha működik az IEE 1394 aljazat, márpedig úgy érzékeli a gép, akkor kell még egy leszedő progi, ami a DV videót leszedi. Ez lehet a gépen lévő Windows MovieMaker, ami a W7-nek is tartozéka általában, de itt DV-1 be veszi be, ami később nem biztos, hogy jó. Van több lehetőség is a Capture módra: pl. AMCapture, Stoik Capture, Nero VisionExpress, iuVCR,Ulead VideoStudio,stb. Ezek közül valamelyiket fel kell tenni a gépre és DV-typ 2-be menteni. Ez egy elég nagy fájl lesz, úgyhogy hely kell hozzá, kb. 3,5 MB/sec. (1 perc kb 210-250MB).
Ezzel próbálkozz, persze, ha a kártya jól van feltéve.
Ha van valamilyen videó szerkesztő a gépen, akkor ott a Capture módban meg kell nézni, hogy nincs-e ott a kamera (Sony dcr hc-14e) neve, mert akkor oda kell navigálni, és Capture DV-2-be.üdv. Pibácsi
-
Bellya22
csendes tag
Sziasztok, nekem van egy sony dcr hc-14e-s kamerám. Eddig én is számítógépen használtam firewire kábellel.
Ott működött is gond nélkül. Viszont a laptoppal már gondjaim vannak. Vettem hozzá egy firewire kártyát amivel tudnám működtetni a fire wire kábelt. Viszont a win 7-em egyáltalán nem látja a kamerát. Próbáltam, hátha usb-vel felismeri de semmi. Megpróbáltam feltenni az illesztőprogramját, de így sem működött. Az eszközkezelőben látott valami sony-t de amikor az illesztőprogramot frissíteni akartam kiírt egy hibát, kék ablak jött be és újra indult a gép. Lenne valakinek ötlete, mit tegyek, hogy felismerje a kamerámat a windows 7-em? Előre is köszönöm szépen! Bea -
-
pibácsi
senior tag
válasz
Robynho #2107 üzenetére
Szia Robynho!
Nem tudom, hogy időközben megoldódott-e a problémád. Ez egy miniDV kamera, amiről a videót DV fájlban tudod leszedni IEEE 1394 „FireWire” kábelen keresztül egy arra alkalmas programmal, pl. NeroVision Express –el, beállítva a mentési fájlt DV-2 módba. De van más egyszerű szoftver is, amin át lehet tenni a PC-re. Ott van a saját belső MovieMaker szerkesztő is, annak is van Capture fubkciója, bár az DV-1-be ment.
Úgy is lehet, ahogy próbáltad: az AV kimeneten keresztül, de azt csak külön adapterrel lehet megoldani, pl. EasyCap-al, vagy ennél komolyabb eszközzel. Viszont ez a megoldás - miután van a kamerán „FireWire” kimenet - nem az igazi. Ehhez külön kábelt kell alkalmazni, ami nem USB-s, bár ezt írod, hogy próbáltad, tehát van ilyen FireWire vezetéked.Ü. Pibácsi
-
Robynho
tag
Heloó!
Nekem is ilyen "digitalizálás" jellegű problémám lenne, egy Panasonic NV-GS17-es kamerával. Viszont nekem már ott gond adódik, h a gép fel sem akarja ismerni. :S
Addig jutottam el, hogy USB-kábellel felismeri és a hangot tudom rögzíteni, de kép nuku. DV kábellel meg egyáltalán semmi. Nem ismeri fel a gép, nem reagál csak amikor legelőször bedugom, ugye írja az XP, hogy hiba merült fel a telepítés során..
Keresgéltem drivert, de nem jártam sikerrel.
Mit tudnátok javasolni?
Köszi előre is!! -
Casterke
tag
válasz
Kezdő vagyok #2104 üzenetére
Keresgéljetek drivert, de legrosszabb esetben csak 32bit-re van
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Pinnacle Dazzle Video Creator Platinum DVC 170 USB-s digitalizáló eszközt.
Windows 7 Ultimate 64 bit-je van,de sehogy sem ismeri fel az eszközt a gép,ha csatlakoztatjuk hozzá.
Mit ajánlotok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Másik topicban is feltettem ezt a kérdést,csak nem kaptam rá választ. -
1face
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: ez az Easycap usb-s digitalizáló win7-en működik? -
attika11
tag
Sziasztok. Az a gondom, hogy van 5db minidv kazettám HDV formátumban, amihez sajnos már nincs meg a kamera amivel készült. Tudnátok ajánlani valakit aki reális áron bedigitalizálná a kazettákat?
Nem kell semmilyen feldolgozás csak a nyers avi-t áttenni egy vinyóra. Jó lenne ha valahol a közelben lenne rá mód (én a XV. és III. kerület között ingázok a munkahelyemre). Előre is köszönöm a válaszokat, ajánlatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest