Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
válasz
Heroes fan #2 üzenetére
Nem olyan mint az Age of Wonders. Az teljesen körökre osztott, ez nem olyan.
Nekem már elég régóta megvan, jó játék, elég bonyolult, kell bele időt fektetni, hogy belejöjjön az ember.
A játék típusát tekintve szerintem nagyon egyedi, a fejlesztőcsapat találta ki ezt a sajátos műfajt és már volt is ilyen játékuk a Northgard. Én azt mondanám, hogy az RTS és a 4x között van valahol. Nem körökre osztott, mint a 4x játékok többsége, de nem is teljesen valós idejű, mivel meg lehet állítani az időt, jóval komplexebb egy sima RTS-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest