- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikeman
csendes tag
“A filmben Morpheus felajánlja Neo-nak a két pirulát és megkérdezi őt: A pirosat vagy a kéket választod? A kék visszavisz a Mátrixba. Holnap reggel felébredsz az ágyadban, és nem emlékszel semmire. Az életed megy tovább a régi, “normális” kerékvágásban. De ha a pirosat választod, az életed már soha nem lesz az, ami régen volt. Kilépsz a Mátrixból, és megismered a Valóságot!”
-
mikeman
csendes tag
Mindenkinek legyen szép a napja
Mi emberek úgy gondoljuk hogy mindennek megtaláljuk az okát,mindig találunk bűnösöket és egyetlen megoldást.Aztán ha nem az történnik amire számítottunk,akkor csalódottak vagyunk. Pedig a valóságban az okok és a megoldások is sokrétűek . A valóság alaptermészete a bizonytalanság, mondta Niels Bohr Nobel.díjas fizikus, a kvantumfizika egyik úttörője.A kvantumfizikában csak a valószínúséggel lehet kalkulálni,például a fény lehet hullám és lehet részecske is, lehet egyszerre ott is és nem is Ezt hétköznapi gondolkodással nehezen tudjuk felfogni. Mégis meg kellene tanulnunk a valószínűség modelljében gondolkodnunk, mert ez közelebb áll a jelenlegi világunkhoz. -
mikeman
csendes tag
Tisztelt BBéci!
Igazad van, nincs sok hozzászólásom és újságíró sem vagyok mint te.Nagy valószínűséggel neked ezekben sokkal nagyobb a tapasztalatod, amit nem vonok kétségbe. Annó még Műszerészként dolgoztam, de az régen volt. Kb 14 éve nem forgok ezekben a körökben. Szóval láttam is és dolgoztam is, de igaz az már régen volt. Örültem volna ha nem ragaduk le ennél a témánál, mert amennyiben neked ez a szakterületed.Így sokkal több mindenben van rálátásod és tapasztalatod azokból a dolgokból is amiért valójában megkerestem a fórumot.Örültem volna ha abban is ilyen jól el tudtunk volna beszélgetni Mindig is tiszteltem a tudást, de valahogy a kioktatástól kiráz a hideg. Ha én értelmeztem férre, akkor elnézését kérek.[ Szerkesztve ]
-
mikeman
csendes tag
Egyet tudok érteni avval hogy a szállítás a legkockázatosabb és azt is értem hogy így talán a legjobb megoldás a helyben való szerelés vagy csere. Az viszon milyen kivagyi és tiszteletlen hogy a végére odabigyeszted hogy :Láttál már szevíz műhelyeket belülről? Én többet is. Lehet hogy én olyan dolgokat láttam hogy az emberek 99% és Te,oda is bebújna, ahova egy egér sem férne be. Látod mindenki tud írni ezt vagy azt, de ez nem jó dolog és nem kellene hogy helye legyen egy ilyen fórumba, ahol tanácsért és normális beszélgetésért jön fel az ember.
[ Szerkesztve ]
-
mikeman
csendes tag
válasz stemplar07 #7142 üzenetére
3an voltak és ez a Budapesti márkaszervíz
-
mikeman
csendes tag
válasz stemplar07 #7140 üzenetére
Hát volt részem hasonlóban.75" os Panasonic 1 hónap után bal szélen végig egy piros csík. Várni kellett a panellre 3 hetet mire kijöttek és a nappali szönyegén cserélte a hivatalos szervíz a panelt, azt hittem először viccelnek.
-
mikeman
csendes tag
válasz stemplar07 #7138 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
-
mikeman
csendes tag
válasz kevesbence #7135 üzenetére
Köszi, remélem sikerül jó lejátszót csinálni belőle a frissítésekkel. Ebben látom a legtöbb potenciált.
-
mikeman
csendes tag
válasz stemplar07 #7122 üzenetére
Sziasztok!
Szeretném a véleményetek kérni. Vátanék egy Himedia Q10 po ról, ami hozzáteszem hibátlanul teszi a dolgát.Nem fagy nem akad.Tényleg látható minőségi javulás várható a képben az új lejátszókkal??Mert néztem hogy Himedia is tudja a Hdr 10 bit színmélységet, Bt. 2020 4k Blu-ray színkört, stb.Ami szóba jöhet az új Pro Vision 4K Solo t és látom nem igazán vannak még tapasztalatok.Szóba jöhet még az Nvídia is, persze olvasom a fórumokat is.Nem kell semmi Netflix és a többi, 4K tartalmakat nézek vele leginkább, erősítőn keresztül. Mivel a tv Hdr10 et is tud és Dolby Visiont is így ezért próbálok hozzá lejátszót választani.Előre is köszönöm a segítő kommenteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...