Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz ollie #646 üzenetére

A multi az ami igazi sava-borsa a játéknak...ha nem teszik bele,és például nem lesz miért újra játszani,akkor egyszerűen nem fogja megérni és kész.Esetleg később megveszem akciósan...Ha lesz benne legalább coop,akkor természetesen jöhet.Nemlineáris játékmenet,vagy legalább sok mellékküldetés,elágazások,esetleg többféle befejezés,20-30+ játékóra(alapos típus vagyok...) esetén szintén.
    De nincs túl nagy illúzióm,épp elég vacakért fizettem már idén,nem fogom magam szégyellni...egyébként lásd aláírás,avatar,eléggé gyanús,hogy 98%-ban a neten töltöm a jáékidőm,pl.a Borderlands-al lassan már 800 órája.. ;]
    Mondjuk a Duke-ban van multi,de inkább ne lenne,ahogy...engem pl.az is nagyon érdekelt volna,rengeteget játszottunk LANon a Duke idejében.De nagyon kár volt érte pénzt adni,elcsábultam,pont Pesten voltam,mert jöttem haza Isztamblból a megjelenés napján,ami ugye péntek,otthon nem lett volna hol megvenni,ha nem így alakul,a hétvége meggyőzött volna,hogy kábé 2000ft-ot ér a játék,nem 9-et.
    De nem lep meg,idén már ilyen a Homefront,a Bulletstrom,a Brink(bár ez utóbbit be tudtam eléggé olcsón szerezni :DD),tehát eléggé jogosan háborít fel,amit idén művelnek a játékfejlesztők,ha ez a tendencia marad,akkor a BF3 szintén nem kell,ami lényegében egy BFBC2 modnak lesz tekinthető mindössze,a CoD-ról meg még túl keveset tudni,a Deus Ex annyira nem érdekel,nemgyerebe a sok kütyüs marháskodás,épkézláb pörgős multit lehetetlen lesz rá faragni...más nagyon idén nem is várható akció kategóriában.

Új hozzászólás Aktív témák