- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Igen sajnos ez van, ezért is utálom ezt a fajta megoldást...
Egyébként sikerült végre kijátszanom!
Sajnos fogalmam sincs mennyi lehet a játékidő, mert nincs benne statisztika, de úgy érzem a 8-9 óra simán megvan. Egyébként nekem tetszett a játék. Viszont most, hogy vége lett, szerettem volna 1-2 pályát újra megnézni, de nem lehet, mert csak a 3 utolsó pályát lehetne kiválasztani a fejezetek közt, nekem meg az elejéről kellenének bizonyos pályák.
Így viszont akkor kezdhetem elölről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest