- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Házi hangfal építés
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
orange26
csendes tag
Sziasztok!
Van két monitorom, az egyik az alaplapi (Asrock H77 Pro4/MVP) HDMI-re, a másik egy ATI HD 4350-re (D-SUB)-ra van kötve.
Működik is kiterjesztett módban, de nekem klón mód kellene, de csak kiterjesztettet engedélyez, vagy
csak külön engedi a monitorokat.
Tud nekem valaki javasolni valami megoldást, hogy egyszerre menjen a 2 monitor clone módban?
Esetleg segítene, ha a másik monitor D-SUB helyet DVI-re lenne kötve fordítóval?
Köszönöm! -
Lenry
félisten
nézd meg a BIOS-t, valószínűleg ott van letiltva.
ha aktív, akkor ott lesz a Radeon mellett a Display Adapter részben.
a Windows fel fogja ismerni, teszel föl neki egy drivert, újraindítasz, utána jobb klikk az asztalon, képernyőfelbontás. ott már élnie kell mindkét monitornak -
zaya
csendes tag
Köszi a rendkívül értékes időt amit rám fordítottál eddig hehe ( C
urt Voneguth)
Intel Core i5-2300 CPU-m van, google-d it, van neki GPU-ja, csak éppen nem tudom miként lehetne egyszerre láttatni a rendszerrel ( Windows 7 professional).
Ezt látja az eszköz kezelőm:
http://screencast.com/t/3gjJDYHNj
A monitorok beállításánál pedig csak a grafikus kártyát látja: http://screencast.com/t/YlkcAhlPhpkc
Hogyan lehetne a kettőt egyszerre működtetni, esetleg úgy, hogy duál üzemmódban ?
Köszi !!!!
-
Lenry
félisten
az alaplapra integrált VGAkimenet pontosan az, aminek írtad is: kimenet. alapból nem tartozik hozzá videókártya, csak akkor aktív, ha olyan processzorod van, amiben van integrált GPU. ha viszont ilyened van, akkor gond nélkül használhatod a két VGA-t egyszerre, köthetsz monitort mindkettőre és használhatod őket egy nagy, kiterjesztett asztalként.
én ugyanezzel a módszerrel kötöttem 3 monitort a gépemre
-
zaya
csendes tag
Sziasztok !
Két monitoron kellene dolgoznom, de az ATI HD 5700 videó kártyán csak egy kimenet van (ill asszem még egy HDMI kimenet is, de ehhez nem értek..)
Van az alaplapra (GIGABYTE - HA65M-D2H-B3) integrált vga kimenet.
Lehet esetleg a két monitor együtt működtetni úgy hogy az egyik az alapra, a másik a videokártyára van kötve ?
Előre is köszi a tanácsot,
Üdv,
Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby rádiós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest