Új hozzászólás Aktív témák
-
orange26
csendes tag
Sziasztok!
Van két monitorom, az egyik az alaplapi (Asrock H77 Pro4/MVP) HDMI-re, a másik egy ATI HD 4350-re (D-SUB)-ra van kötve.
Működik is kiterjesztett módban, de nekem klón mód kellene, de csak kiterjesztettet engedélyez, vagy
csak külön engedi a monitorokat.
Tud nekem valaki javasolni valami megoldást, hogy egyszerre menjen a 2 monitor clone módban?
Esetleg segítene, ha a másik monitor D-SUB helyet DVI-re lenne kötve fordítóval?
Köszönöm! -
nézd meg a BIOS-t, valószínűleg ott van letiltva.
ha aktív, akkor ott lesz a Radeon mellett a Display Adapter részben.
a Windows fel fogja ismerni, teszel föl neki egy drivert, újraindítasz, utána jobb klikk az asztalon, képernyőfelbontás. ott már élnie kell mindkét monitornak -
zaya
csendes tag
Köszi a rendkívül értékes időt amit rám fordítottál eddig hehe ( C
urt Voneguth)
Intel Core i5-2300 CPU-m van, google-d it, van neki GPU-ja, csak éppen nem tudom miként lehetne egyszerre láttatni a rendszerrel ( Windows 7 professional).
Ezt látja az eszköz kezelőm:
http://screencast.com/t/3gjJDYHNj
A monitorok beállításánál pedig csak a grafikus kártyát látja: http://screencast.com/t/YlkcAhlPhpkc
Hogyan lehetne a kettőt egyszerre működtetni, esetleg úgy, hogy duál üzemmódban ?
Köszi !!!!
-
az alaplapra integrált VGAkimenet pontosan az, aminek írtad is: kimenet. alapból nem tartozik hozzá videókártya, csak akkor aktív, ha olyan processzorod van, amiben van integrált GPU. ha viszont ilyened van, akkor gond nélkül használhatod a két VGA-t egyszerre, köthetsz monitort mindkettőre és használhatod őket egy nagy, kiterjesztett asztalként.
én ugyanezzel a módszerrel kötöttem 3 monitort a gépemre
-
zaya
csendes tag
Sziasztok !
Két monitoron kellene dolgoznom, de az ATI HD 5700 videó kártyán csak egy kimenet van (ill asszem még egy HDMI kimenet is, de ehhez nem értek..)
Van az alaplapra (GIGABYTE - HA65M-D2H-B3) integrált vga kimenet.
Lehet esetleg a két monitor együtt működtetni úgy hogy az egyik az alapra, a másik a videokártyára van kötve ?
Előre is köszi a tanácsot,
Üdv,
Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Motoros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest