- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Apple MacBook
Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
Ez igen érdekes dokumentum két szempontból is. Egyrészt részletesebben leírja a feltételeket mint az enyém másrészt az is kiderül, hogy két malomban őrlünk. Az én lapomon ugyanis összesen csak három slot van a tieden meg négy. Szóval valószínűleg mindenkinek igaza van. Egyébként szívesen kipróbálnám a gyeakorlatban is és akkor minden kiderülne.
Bocsi késői reagálásért de a melóhelyemről netezek és tegnap meg nem voltam. -
ISZOLE
senior tag
Ha már mindenki olavassa azt az alaplapi leírást akkor észre kéne venni, hogy teljesen mindegy hány slot van a dual channelt a két bank segítségével csinálja. Tehát csak az számíthat, hogy a bankokban azonos-e a berakott memória mennyisége.
Egyébként a leírásból az is kitűnik melyik slotok vannak egy bankban, mert ha az ember ebbe a két slotba dugja a két egyforma modult akkor is singliben megy. -
ISZOLE
senior tag
Már nem emlékszem hol, de mintha annak idején azt olvastam volna, hogy csak annyi megy duál módban amennyi a két bankban közös, a többi nem.
Igaz lehet ez?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő