- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
Ezt aláírom mert ez tényleg így van. Akkor úgylátszik elsiklottunk afelett hogy én nem erről beszéltem hanem hogy ha pl 333MHz-en a ramok szinkronban mennek az fsb-vel akkor akkor fsb=166MHz, ha aszinkronban hajtja és marad a 140fsb amit említett és a ramok mennek 333MHz-en akkor ugyanúgy 280MHz-en (effektív) fog történni az adatátvitel a proci és a ram között nem pedig 333MHz-en. Remélem így érthető mert vagy én vagy te valamit nagyon félreértettünk. Ha így sem felel meg akkor nem tudok mit tenni, lehet hogy rossz a megfogalmazása annak amit írtam viszont én értem hogy mit akartam írni.
Kötekedni nem óhajtok, mert igazad van az aszinkronnal kapcsolatban de én nem erre az esetre gondoltam amit te elemeztél. A legtöbb nforce2 chipset nem mindig működik helyesen aszinkronban.
''Utoljára még egyszer...lassan hogy te is megértsd''
ezt pedig nem tudom hogy miért kellettúgy látszik mindenki azt hiszi magáról hogy mindent tud? személyeskedni nem hiszem hogy kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest