Aktív témák
-
dnacrew
tag
Mindamellett ez nem is olyan drága(főleg a lap), betegre tuningolható szóval...(1.8@2.88 sima, a radeon is bír egy ''kicsit'', a corsair memóráról meg nem is szólok) AZ ilyenktől hogy raid+dual-ddr+HT+GEFORCE FX(160eft) feláll a szőr a hátamon, főleg amikor a game-k amire kell ugye a durva vas, még alig csak 8.1 directx alatt szaladgálnak. Na meg én nem terveztem 300000-t fizetni azért, hogy a 3dmark 20000-t mutasson és a gamek ne 100fps-el fussom, hanem 184-n. :)
-
dnacrew
tag
Na szóval, nekem leginkább a memória ami ezek közül nagy kérés. Csak azt igazán elmondhatná nekem valaki hogy kis hazánkban hol és leginkább mennyiért lehet egy CORSAIR XMS 333 vagy 400 modult szerezni? :)
A másik a chipset. Hát komolyan én egy MSI 648MAX-ot fogok venni. Belerakom a Corsair memóriát, a 1.8A PIV-t és egy RADEON 9500-t 8x-os agpvel. Asszem ez elég lesz egy darabig. Az ilyet hogy dual-ddr, raid, 3.06pIV HT nagyoncsak nem értem hogy minek forszírozni ennyire. Az írjon aki a fenti konfiggal nem egyezne ki, legyenszíves :)
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest