- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
dnacrew
tag
Mindamellett ez nem is olyan drága(főleg a lap), betegre tuningolható szóval...(1.8@2.88 sima, a radeon is bír egy ''kicsit'', a corsair memóráról meg nem is szólok) AZ ilyenktől hogy raid+dual-ddr+HT+GEFORCE FX(160eft) feláll a szőr a hátamon, főleg amikor a game-k amire kell ugye a durva vas, még alig csak 8.1 directx alatt szaladgálnak. Na meg én nem terveztem 300000-t fizetni azért, hogy a 3dmark 20000-t mutasson és a gamek ne 100fps-el fussom, hanem 184-n. :)
-
dnacrew
tag
Na szóval, nekem leginkább a memória ami ezek közül nagy kérés. Csak azt igazán elmondhatná nekem valaki hogy kis hazánkban hol és leginkább mennyiért lehet egy CORSAIR XMS 333 vagy 400 modult szerezni? :)
A másik a chipset. Hát komolyan én egy MSI 648MAX-ot fogok venni. Belerakom a Corsair memóriát, a 1.8A PIV-t és egy RADEON 9500-t 8x-os agpvel. Asszem ez elég lesz egy darabig. Az ilyet hogy dual-ddr, raid, 3.06pIV HT nagyoncsak nem értem hogy minek forszírozni ennyire. Az írjon aki a fenti konfiggal nem egyezne ki, legyenszíves :)
Aktív témák
- World of Warships
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest