Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Köszi, közben megoldódott.
Viszont lenne egy kérdésem, hozzáértő emberekhez. Érdemes nekem beruházni egy Audigy 2-es kártyára a dekóder mellé, vagy a SoundStorm -hoz képest nem lenne sokkal jobb? Vagy mivel a hangkártya állítja elő a hangot, így akár van dekóder, akár nincs akkor is sokkal jobb lesz a hang az Audigy-vel? -
kirkri
addikt
Semmi egyéb ötlet?
-
kirkri
addikt
Ma megint szenvedtem vele... De nem jutok előrébb. Ha be van dugva a hangkártyába az optikai kábel, a másik vége meg a dekóderbe, akkor amikor beindítom a gépet rögtön Standby-ba kapcsol a dekóder. Az pedig mindegy, hogy a dekóder kimenetére rá van e dogva a hangfalszett, mert így is, úgy is átkapcsol a dekóder, mikor indul a gép. Nem tudom mi a fene lehet... Lehet, hogy indítanom kellene egy másik topikot a problémával, hátha több szakember felfigyelne a problémámra mint így
-
kirkri
addikt
Segítsen valaki!!!
-
kirkri
addikt
Na ma megkaptam a cuccost. De gáz van, mert ha összekötöm optikai kábellel az erősítőt meg a dekódert, akkor amikor bekapcsolom a dekódert, rögtön Stanby állapotba kapcsol. Ha kihúzom a kábelt belőle, akkor nem megy át standby-ba. Nem kellene valahol átkapcsolni a hangkártyán, hogy digitális legyen a kimenő jel? Vagy mi lehet a gond?? A dekóder tuti jó, mert a srácnál beüzemeltük, mielőtt elhoztam.
-
kirkri
addikt
Akkor most jobb lesz, vagy nem?
-
kirkri
addikt
Nincs erősítőm, csak egy 5.1-es Creative hangfalszettem, amit most akarok lecserélni egy Genius fadobozosra. A dekóder a DD-t tudja. Így akkor nem tudom igazán kihasználni? Egyébként jól gondolom, hogy sztereoból csinál 5.1-et? Már csak azért gondolom, mert a bemenete /4 féle van neki/ sztereo. Bár a koax, meg az optikai bemenet nem tudom sztereo-e
A kimenete pedig 5.1-es.
Szerk: Bocsi, közben megválaszoltad.
[Szerkesztve] -
kirkri
addikt
Sziasztok!
Az lenne a helyzet, hogy ajánlottak nekem olcsón egy DTS dekódert, de lövésem nincs, hogy mire is lenne jó az nekem. Ha jól vettem észre, akkor lényege az lenne /már csak a be és kimenetek számából gondolom/ hogy sztereo hangot átkonvertál nekem 5.1-be. De mivel az alaplapon /Abit NF7-S/ lévő hangkari 5.1-es, így nem tudom, hogy szükségem van-e rá? Persze, az is lehet, hogy irtó nagy b@romságot írtam most, de nagyon láma vagyok ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest