Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
defy456
aktív tag
válasz
Allien #49459 üzenetére
Köszönöm a választ.
B2W verzióm van.
Mátyásföldön találtam jó nagy placcot, de 400m-nél meszebb sehogy sem jutottam. De sokszor besír már 80-100m-nél is. Ezt szeretném kitolni, hogy meglegyen az 1000m, de 500 atombiztosan.
Sajnos sem felszerelésem, sem tudásom, ahhoz, hogy a gps csatit rendbe tegyem, úgyhogy, ha valaki tudna ajánlani valakit annak örülnék.Szobacirkálóhoz én is hozzászóljak, szerintem jjrc h20 sorozat is nagyon jó és még talán kint is elboldogul. (Nekem van egy h20h és imádom)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Politika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen switch-et vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Kenwood Kmix 750
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest