- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Robin
tag
Ezek a kamikaze rendőrök már az első rész örökségét képezik. Ott volt még külön játékmód is egy ilyen ''meddig éled túl a kamikaze zsernyákok támadását''. Nekem vmi 15-20 másodperc körül volt a rekordom asszem. Lehet újra előszedem, ha egyáltalán fut XP-n.
A Parallel-ben pedig viszonylag eccerű lerázni őket, mert ha közvetlenül mögötted vannak már és te megállsz ők kiszállnak. Mire visszakászálódnak te már hetedhét határon túl jársz. Na jó ezt azért nem lehet eljátszani pl. a szemetesautóval, de a kocsik többségével igen. -
Sir Robin
tag
Ha másért nem, de legalább a tankért megéri egyszer végigvinni a gammát. Mert igen jó érzés ezzel elsőként bedöcögni egy versenyen a célba. Mongyuk elég nehéz lenne egyetlen versenyzőként másodiknak befutni.
6 induló, 1 befutó. Mint a Hegylakóban: ''Csak egy maradhat!'' 
-
Sir Robin
tag
Akkor te biztosan örülsz, hogy főküldetésből ilyen k*****ott kevés van. Állítom több időt töltöttem a versenypályákon, mint a főtörténetben. Nem mintha mellékesből olyan hihetetlen mennyiség volna: versenyek, pénzbehajtás, kocsilopás, bérgyilkolás (3-3 nehézségi szint). Alapból én is frásztkapok a konzolos irányítástól. Ezzel a befogós célzással túl könnyű is lett a lövöldözős rész. Na de ez még mindig egy fokkal jobb mint a ''szabad'' célzás nézet. Mert hát azzal hogy a francba célozzak, ha a fél képernyőt kitakarja az emberkém hátaközepe? Na és a rendőrök. A hátuk mögé nem látnak, de ha a ''látómezejükbe'' kerülsz legyen köztetek emeletnyi különbség vagy 3 fal akkor is észre vesznek. Ekkora marhaságot!
Na de hogy ne csak az éc-tesztemről tudjak elmondani valami pozitívat: az autók irányítása elég jónak tűnik, van tömegük (nem tucc eltolni kézzel egy kamiont, nemúgy mint a GTA-kban), két nagyobb koccanástól estleg egy fejre állástól nem robbannak fel (ellentétben megint ugye a GTA összes), tuning érezhetően befolyásolja a jármű menettulajdonságait, ha sablonosak is, de azért nem rosszak a küldetések (egynémelyiket kivéve persze), a versenypályákon tökéletes vezetésért (nem tudom mik a kritériumok, de kétszer sikerült) plussz 10k a 70-es években, 100k napjainkban.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja, a járműből történő lődözés is lock-os, ami nekem eleinte nem tetszett, de egy idő után meg lehetett zokni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sir Robin
tag
válasz
henry1414
üzenetére
Ja, elsőre nekem vmi csunya jutott annál a résznél a zeszembe. Pontosan nemtommi, de köze volt az instruktorhoz, a szexhez és a sarkon a testét áruló édesanyjához. Hmm, mongyuk ilyesfélék többször eszembejutottak a játék folyamán, de nem azért mert én folyton ezen töröm a fejem. Vagy mégis?

-
Sir Robin
tag
Tud mondani vki olyan onlány magazint ahol tesztelték már a PC-s változatot?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Renault, Dacia topik
- Wuthering Waves
- Parfüm topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
6 induló, 1 befutó. Mint a Hegylakóban: ''Csak egy maradhat!''