- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
nekem szerencsére semmi gáz nem volt a telepítésnél. 6600GT-mel ami nem egy mai kártya 1280*1024/Medium/Élsimításssal meglepően jól fut. Semmi akadás, nagyon folyamatos. A hangulat nagyon ott van, tiszta Starsky és Hutch
. A rendőrség viszont nem piskóta. Ha üldözni kezdenek akkor nem az a céljuk hogy elkapjanak hanem hogy totál lezúzzanak. A sikátorokban nem olyan nehéz lerázni őket, de nyílt utcán főleg 2 vagy több rendőrautónál már elég kemény a dolog. A törés nagyon szépen ki van dolgozva, élvezet nézni csak nekem valahogy nem megy a vezetés külső nézetből, úgyhogy maradtam az NFS-es aszfalton ülős nézetnél
. Összességében nagyon pozitívan csalódtam a 3hoz képest, jó sztory, hangulat, autók. Eddig 10/10
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A rendőrség viszont nem piskóta. Ha üldözni kezdenek akkor nem az a céljuk hogy elkapjanak hanem hogy totál lezúzzanak. A sikátorokban nem olyan nehéz lerázni őket, de nyílt utcán főleg 2 vagy több rendőrautónál már elég kemény a dolog. A törés nagyon szépen ki van dolgozva, élvezet nézni csak nekem valahogy nem megy a vezetés külső nézetből, úgyhogy maradtam az NFS-es aszfalton ülős nézetnél
. Összességében nagyon pozitívan csalódtam a 3hoz képest, jó sztory, hangulat, autók. Eddig 10/10